Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ενα “μικρό” “λάθος” του Μιχαλολιάκου: Επιβεβαιώνει ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής γνώριζε (και παρακινούσε) τις δολοφονικές επιθέσεις, τις απόπειρες ανθρωποκτονίας και τους άγριους ξυλοδαρμούς

Βάζουμε εισαγωγικά στις λέξεις “μικρό” και “λάθος”, αν και ούτε μικρό είναι, ούτε λάθος -τουλάχιστον από απροσεξία. Αντιθέτως, δείχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο για την κατάσταση μέσα στη ναζιστική συμμορία, τώρα με τις διώξεις εναντίον τους. Και αυτό που προκύπτει είναι πως τα χαμηλόβαθμα μέλη της συμμορίας είναι αναλώσιμα για την ηγεσία και πως θα θυσιαστούν για να απαλλαγούν ο Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του από τις εναντίον τους κατηγορίες .

Εξηγούμαστε:

Αν υπάρχει μια σημαντική διαφορά στη σχέση των μελών της ναζιστικής συμμορίας με το ψέμα, όταν τους συγκρίνουμε με τους πολιτικούς όλων των άλλων κομμάτων, είναι η εξής:

Ολοι οι πολιτικοί λένε ψέματα, αλλά μόνο ο χρυσαβγίτης δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να ξεφουρνίσει ακόμα και το μεγαλύτερο, το πιο τερατώδες παραμύθι, κοιτώντας στα μάτια τον συνομιλητή του, ακόμα και όταν γνωρίζει πολύ καλά πως ο ακροατής του γνωρίζει 1.000% ότι ψεύδεται.

Ετσι, ο Κασιδιάρης ξέρει πολύ καλά ότι λέει ψέματα, όταν π.χ. χρησιμοποιεί το επιχείρημα «οι ανακρίτριες βαφτίζουν μέλη εγκληματικής οργάνωσης ακόμη και όποιον τυχαίνει να παρακολουθήσει μια ομιλία μας» -κάτι τέτοιο πουθενά δεν υπάρχει μέσα στο πόρισμα -οι ανακρίτριες καθορίζουν με μεγάλη σαφήνεια ποιος θεωρείται “μέλος της εγκληματικής οργάνωσης” και ποιος όχι.

Ομοίως, ο Λαγός δίνει συνεντεύξεις και στέλνει ηχογραφημένα μηνύματα σε χρυσαβγίτικες συγκεντρώσεις, λέγοντας με το γνωστό του ύφος «ξεφτιλισμένοι, μου κάνατε το σπίτι ερείπια και βρήκατε τ’ αρχ**** μου», ενώ γνωρίζει (και γνωρίζει ότι και οι άλλοι γνωρίζουν) ότι τελικά, πράγματι βρέθηκε ένα όπλο και σφαίρες, και μάλιστα πειραγμένο, σε μυστική κρύπτη στο “φτωχόσπιτό του”, πολύ καλά κρυμμένο.

Ολοι τους, επίσης, κοιτάνε τον άλλο στα μάτια και λένε με θράσος π.χ. “που είναι τα όπλα που λέγατε ότι θα βρίσκατε;;; -κάνατε τα γραφείας μας άνω-κάτω αλλά άνθρακες ο θησαυρός σας”, ενώ ξέρουν ότι έχουν βρεθεί πάνω από 70 όπλα σε 30 διαφορετικές υποθέσεις, και μεταξύ αυτών, και ένα φονικό δρεπάνι που θα έκοβε το νήμα της ζωής των στελεχών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, που το είχαν κρύψει επιμελώς πίσω από το air-condition στα γραφεία της τοπικής τους [*].

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου