Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Καταγγελίες παιδεραστίας Χρυσαυγιτών

Από τη δράση Νεοελλήνων χιτλερικών στο χώρο των ανήλικων


Η Χ.Α. διοργανώνει Κατηχητικά ελληνικής «Ιστορίας» και Μυθολογίας για μαθητές, όμως τα Άπαντα της εγκληματικής δραστηριότητας των μελών και των φίλων της Χ.Α. εμπλουτίζονται με κρούσματα σεξουαλικών εγκλημάτων, που αφορούν στο χώρο των παιδιών, εκτός από τις θρασύδειλες επιθέσεις ξυλοδαρμού ανήλικων, όπως ο 14χρονος Αφγανός πρόσφυγας ή ο 16χρονος στην Πάτρα, από τιποτένιους Νεοναζί. Πέρα από τις εκατοντάδες άνανδρες και άνισες δολοφονικές ενέργειες και τις βιαιοπραγίες σε βάρος αδύνατων (μεταναστών κυρίως, αλλά σποραδικά και ομοφυλόφιλων-πλην κληρικών ή Ναζιστών- Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά, Ρομά και γυναικών), απέναντι στις οποίες Αστυνομία και Δικαιοσύνη ολιγωρούν, όπως έχουν καταγγείλει και αρμόδια όργανα της Ε.Ε (έκθεση Νιλς Μούιζνιεκς), έχουμε και τέσσερεις τουλάχιστον καταγγελίες για παιδεραστίες. Από ότι ξέρω τέτοιες υποθέσεις δεν έχουν έλθει στο φως για στελέχη άλλων κομμάτων, πλην μιας σύλληψης στελέχους του ευσεβούς ‘Λάος’: (16.7. 2004) «Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που δρούσε μέσω Ιντερνετ και στο οποίο συμμετείχαν … ένας πολιτευτής του ΛΑΟΣ, …. εξαρθρώθηκε, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ….».

——Μερικοί τουλάχιστον από τους ιθαγενείς πολιτικούς κληρονόμους των Μένγκελε, Ρεμ, Στράιχερ και Χάιντερ, φαίνεται πως έχουν κάποιες περίεργες συνήθειες. Ξεκινώ από την πιο πρόσφατη και ειδεχθέστερη καταγγελία: «Δεν έχει τέλος η φρίκη στην υπόθεση κακοποίησης του 13χρονου αγοριού από τον 37χρονο Ι. Χατζόπουλο….συνελήφθη στις 4 Αυγούστου από την αστυνομία ενώ ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι. Όπως αποκαλύπτουν οι αρχές, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού όλη την προηγούμενη εβδομάδα πριν την σύλληψη του προχωρούσε σε παρόμοιες πράξεις. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πώς το αγοράκι πάσχει από νοητική υστέρηση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκφράσει την φρίκη που βίωνε όλο αυτό το διάστημα…..Ο εν λόγω βιαστής, σεκιουριτάς στο επάγγελμα είναι και… «φίλος» της ‘Χρυσής Αυγής’ (η γειτονιά είναι σαφώς καλύτερος εγγυητής της πολιτικής ταυτότητας του βιαστή από το γραφείο τύπου των φασιστών… που θα σπεύσει να διαψεύσει… για μια ακόμη φορά)..».

——Είχα σχηματίσει την εντύπωση πως η υπόθεση αυτή της ασέλγειας πάνω σε άτομα με νοητικά και ψυχολογικά προβλήματα ήταν συνήθης μόνο στους κόλπους της Εκκλησίας. Έτσι πρόχειρα έρχονται στο μυαλό μου η προφυλάκιση του πανοσιολογιότατου Θεόκλητου Ρένεση της Μητροπόλεως Ιλίου, που φέρεται ότι ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια και σε ενήλικο με σοβαρά διανοητικά προβλήματα, η περιπέτεια του αρχιμανδρίτη της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, που κατηγορήθηκε πως έδρασε στη Στυλίδα με θύμα νεαρό με διανοητική υστέρηση (26.7.2009. Η Εκκλησία-Άνθιμος, πατριαρχείο, μητροπολίτης Φθιώτιδος-κάνει το κορόιδο, έχει όμως επιληφθεί η Δικαιοσύνη, με τις γνωστές της ταχύτητες), η υπόθεση του πανιερότατου Αρχιεπισκόπου Οττάβας Σεραφείμ σε βάρος δυο ανήλικων, ο ένας από τους οποίους είναι σχιζοφρενής, (ήδη εκδικάζεται από την καναδική Δικαιοσύνη η οποία δεν αστειεύεται) και οι καταγγελίες του αγιογράφου και τ.μοναχού Νικόδημου σε βάρος Αγιορειτών για σεξουαλικά βασανιστήρια σε βάρος ψυχικά διαταραγμένων νέων, στρατολογούμενων από εντεταλμένους επιτήδειους για τις ανάγκες του Άθωνα.

——Περνάω στη δεύτερη υπόθεση, αντιγράφοντας από το ‘ΒΗΜΑ’ (21/06/2012) : «…Μέλος της «Χ.Α.» κατηγορείται για βιασμό ανήλικης Αλβανίδας και δημιουργεί ‘ρατσιστικό’ ντελίριο εναντίον της οικογένειας του θύματος προκειμένου να έχει καλύτερη δικαστική τύχη! ….Ένας 45χρονος δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη προ τετραημέρου για τον βιασμό μιας 15χρονης Αλβανίδας που ήταν μαθήτρια σε τοπικό σχολείο και η οποία έμεινε έγκυος! …. οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λίγα 24ωρα αργότερα με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30.000 ευρώ. Το ‘Βήμα’ επικοινώνησε με τους συγγενείς της κοπέλας που επιβεβαίωσαν τις απειλές που είχαν δεχθεί εν ονόματι της ‘Χ. Α.’. Ακόμη μίλησαν και για ‘παρουσία μπράβων όταν εμφανίσθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών’. .»

——Μια τρίτη υπόθεση καταγγέλθηκε στο Ρέθυμνο σε βάρος Γυμναστή, ο οποίος όμως όπως δημοσιεύτηκε πρόλαβε με την προφανή «αμέλεια» των αρμοδίων να κάνει αίτηση συνταξιοδότησης, παρά τις καταγγελίες αυτές αλλά και άλλες για συμμετοχή σε επίθεση Τάγματος Εφοδου σε βάρος τριών Πακιστανών, προς δόξαν των οριζοντίων διαθεσιμοτήτων και απολύσεων της ΝΔ. Να σημειώσω πως ο Χρυσαυγίτης είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως συνεργάτης του υπουργού της ΝΔ κ.Πλακιωτάκη, ενός ευσεβέστατου πολιτευτή που το Νοέμβρη του 2007 συνόδευσε μια από τις νεκροκεφαλές του πολυκέφαλου Ι.Χρυσόστομου, η οποία μεταφέρθηκε με τιμές αρχηγού κράτους, με C 130 της Πολεμικής Αεροπορίας, μαζί με τον ηγούμενο Βατοπεδίου Εφραίμ, για αφορολόγητη τουρνέ στην Κύπρο:
«Και παιδεραστές στη Χ. Α.(;). Έρευνα για βιασμό παιδιού από Χρυσαυγίτη στην Ιεράπετρα. Του Μάριου Διονέλλη (11.6. 2012).… Η καταγγελία μιας γυναίκας στην Ιεράπετρα ότι ο σημερινός διευθυντής Λυκείου και ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης στο νησί την είχε βιάσει προ επτά ετών πάγωσε όλη την Κρήτη και ξανάβαλε στο τραπέζι το θέμα των παιδεραστών – αυτή τη φορά όμως και με πολιτικές προεκτάσεις. Ο διευθυντής του νυχτερινού σχολείου Γιώργος Πετράκης είχε πιέσει την κοπέλα να ψευδορκήσει (τουλάχιστον ίδια όπως ισχυρίζεται η ίδια) με αντάλλαγμα να μην την ξαναενοχλήσει ποτέ. Ωστόσο η δεν άντεξε και επτά χρόνια μετά έσπασε και μίλησε δημοσίως στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Ηχώ. Το γεγονός ότι ο κ.Πετράκης είναι ιδρυτικό μέλος της Χ. Α. στην Ιεράπετρα έδωσε άλλη διάσταση στην υπόθεση. Η σύζυγος του κ.Πετράκη κατήλθε ως υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαϊου με τη Χ. Α, ενώ η οργάνωση την απομάκρυνε από το ψηφοδέλτιο αμέσως μετά την επαναγνωστοποίηση του θέματος. Το θέμα περιπλέχτηκε περισσότερο από τη στιγμή που στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης της Χ.Α. γίνεται έμμεση αναφορά σε πιθανές ευθύνες και της Ν. Δ. στο νησί. Πράγματι, ο κ.Πετράκης ήταν επί χρόνια στενός συνεργάτης του βουλευτή Γ. Πλακιωτάκη και τελικώς κατέληξαν και κουμπάροι. ..ο κ.Πλακιωτάκης τόνισε πως αμέσως όταν πληροφορήθηκε την ιστορία, πριν από 7 χρόνια, εκδίωξε τον συγκεκριμένο άνθρωπο από το γραφείο του. Η Εισαγγελέας διέταξε να εξεταστεί αν ισχύει η καταγγελία περί πίεσης σε ψευδορκία, αλλά και η καταγγελία του βιασμού».

——Μια τέταρτη περίπτωση καταγράφεται στο γνωστό βιβλίο του δημοσιογράφου του «ΒΗΜΑΤΟΣ» κ.Ν.Χασαπόπουλου «Η Χ. Α. η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια» (εκδ-Λιβάνη-2013) και αφορά υποψήφιο της Χ.Α. για την Υπερνομαρχία Αθηνών το 2002 (συνεργασία με ‘Λάος’), για τον οποίο ο δημοσιογράφος γράφει (σελ.71): «σύμφωνα με πληροφορίες φυλακίστηκε για υπόθεση παιδεραστίας». Το βιβλίο καταγράφει το επάγγελμα και το όνομα του «δράστη», το οποίο δεν μεταφέρω εδώ γιατί δεν μπόρεσα να διασταυρώσω την υπόθεση.

—Με την ευκαιρία να αναφερθώ και σε μια ακόμη καταγγελία για παράνομη δραστηριότητα Χρυσαυγίτη σε ορφανοτροφείο! «Η αστυνομία συνέλαβε τον «Πυρηνάρχη» της Χ. Α. Δράμας, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούσε ληστείες και ξυλοδαρμούς κατά αλλοδαπών….Ο Παναγιώτης Μπαντέμης είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να οργανώσει την “Χ. Α.” στη Δράμα στρατολογώντας ανηλίκους ακόμα και μέσα από το ίδρυμα (ορφανοτροφείο) της περιοχής. Η κοινωνική κατακραυγή και οι επιθέσεις που δέχθηκε από κατοίκους της Δράμας ανέτρεψαν το σχέδιο του και τον ανάγκασαν να μετακομίσει σε άλλη πόλη….Τις τελευταίες μέρες συνελήφθη, ενώ η Χ. Α. προσπαθεί να αποσιωπήσει το γεγονός».

ΥΓ1
Ο βουλευτής της Χ.Α. τ.επιπλοποιός Χ.Παππάς, θαυμαστής του παιδεραστή βασανιστή και φονιά Ναζιστή Γιούλιους Στράιχερ (καταδίκη σε θάνατο στη Νυρεμβέργη), γόνος οικογένειας ιερέων και στρατιωτικών, φίλος του προσκοπισμού, γιός συνεργάτη του προδότη δικτάτορα Παπαδόπουλου, υπήρξε εθελοντής πολεμιστής στη σκληρή μάχη κατά Καλλιτεχνών, για την υπεράσπιση του ‘ανδρισμού’ του ανυπεράσπιστου Παντοδύναμου, από κοινού με τον ευλαβή βουλευτή Παναγιώταρο («γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες» κλπ) και με τον πανιερότατο κ.Χρήστο Μεντζελόπουλο (Σεραφείμ), διάδοχο του ιερού Καλλίνικου (παραιτήθηκε για λόγους υγείας, μετά από ομοβροντία από καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανδρών). Όταν ο πολυπράγμων και λαλίστατος κ.Μεντζελόπουλος, αποφάσισε να ανακαλύψει (με αδικαιολόγητη καθυστέρηση), το προ πολλού και εκτεταμένα δημοσιευμένο σατανιστικό παρελθόν των φίλων του της Χ.Α. (τότε που οι δημοσκοπήσεις έδειχναν μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων από τη Ν.Δ. στους Ναζί), ο πρώην συμπολεμιστής του χολωμένος, άνοιξε το στόμα του. Ξεμπρόστιασε λοιπόν το μητροπολίτη, ανακαλύπτοντας κι αυτός την Αμερική: («23 Απριλίου 2013-Τώρα πέφτουν οι μάσκες…. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς …. δεν θέτει θέμα στην Ι. Σύνοδο … ούτε για την εμπλοκή Μητροπολιτών στην λίστα Λαγκάρντ, αλλά ούτε και για την ιδιαίτερη προτίμηση πολλών συναδέλφων του στα ‘οθωμανικά’ ήθη. ….».

Τέτοια ξεκατινιάσματα μεταξύ Ελληνορθοδόξων ανδρών, πρώην συνειδητών συμμάχων (“Σατανιστή Χρυσαυγίτη”, “ανεκτικέ στα οθωμανικά ήθη συνεπισκόπων σου”!), είναι νομίζω αδιανόητα. Ο tempora o mores!

YΓ2
«Ήμουν το πειραματόζωο του Μένγκελε.
Γερμανός Ρομά, ο Hugo Höllenreiner είναι ένας από τους επιζώντες των ναζιστικών στρατόπεδων συγκέντρωσης και των πειραμάτων του διαβόητου δόκτορα Μένγκελε. ….Ξέραμε ότι ο Μένγκελε έκανε κάτι κακό στα παιδιά και μας έστειλαν σε αυτόν εμένα και τον αδερφό μου. Αυτός τις περισσότερες φορές ευνούχιζε τα παιδιά. Δύσκολα μπορώ να το περιγράψω, ακούει και πολύς κόσμος. Έπρεπε να ανοίξεις τα πόδια και με μαχαίρια άρχισε να κόβει, δεν μπορώ να σας δείξω αλλά μπορείτε να φανταστείτε. Το τι έκοβε, τι έκαναν δεν ξέρω ούτε σήμερα, ξέρω μόνον ότι κάτι έβγαλαν, κάτι έβαλαν δεν ξέρω…Και γνωρίζοντας τι έκανε παρακαλούσες, αφήστε με παρακαλώ έλεγες, όμως ήταν κτηνώδης.…Δεν υπήρχε νάρκωση. Σε τελείωναν ψυχολογικά…».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου