Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Χρυσαυγίτης προτείνει στείρωση ή ευθανασία σε ανάπηρους και όχι μόνο (vid)

Το βίντεο αποκαλύπτει το “Έθνος της Κυριακής” και ο πυρηνάρχης της ΧΑ Σαλαμίνας Μιχάλης Παπαδημητρίου πρωταγωνιστεί σε ένα ναζιστικό παραλήρημα κατά την ομιλία του στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας, τον Φεβρουάριο του 2013, μόλις λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Κατά την ομίλια του, το μίσος για τους μετανάστες - και όχι μόνο - ξεχειλίζει όπως και η περηφάνεια του για τη δράση των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ. “Τα παδιά με τις μαύρες μπλούζες κατέκτησαν αυτές τις γειτονιές, αυτές τις πλατείες, αποδεικνύοντας πως είμαστε μάγκες, είμαστε χρυσαυγίτες, είμαστε εθνικιστές”, είπε και ακολούθησε ναζιστικός χαιρετισμός.



Διάβασε περισσότερα στο: Χρυσαυγίτης προτείνει στείρωση ή ευθανασία σε ανάπηρους και όχι μόνο (vid) | gazzetta.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι οι μετανάστες ο λόγος που κάποιοι φέρονται ρατσιστικά. Η σκατένια ψυχή τους και η χαμηλή τους μόρφωση φταίει. Οι Έλληνες είχαν ρατσιστικές διαθέσεις πριν την εμφάνιση των μεταναστών και πριν την εμφάνιση της ναζιστικής Γερμανίας. Δυστυχώς, τα ίδια και χειρότερα κάνανε στους πρόσφυγες της Μικρασιατικής καταστροφής που είναι Έλληνες. Στο παρακάτω Link θα δείτε πως συμπεριφέρθηκαν οι Έλληνες της Ελλάδας στους Έλληνες της Μικράς Ασίας όταν οι τελευταίοι κατέφτασαν εδώ ως πρόσφυγες. Είπαν να ξεφύγουν από την σφαγή του Μουσταφά Κεμάλ αλλά όταν έφτασαν εδώ βίωσαν τέτοιο ρατσιστικό μίσος που ανατριχιάζει όποιος διαβάσει τις λεπτομέρειες. Είναι λίγο μακροσκελές το άρθρο αλλά αξίζει να το διαβάσετε:
    http://luben.tv/blogosphere/blogs/55395

    ΑπάντησηΔιαγραφή