Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ρατσιστικό παραλήρημα Α. Σαμαρά από τον φράχτη του Έβρου (βίντεο)

Σε μια απέλπιδη προσπάθεια να προσελκύσει ψήφους ποντάροντας για άλλη μια φορά στην τρομοκρατία του κόσμου εν όψει των εκλογών, ο Αντώνης Σαμαράς προέβη σε ενα ρατσιστικό παραλήρημα από τον φράχτη του Έβρου.

Αμέσως μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού και τις απανωτές ανακοινώσεις για επερχόμενο χτύπημα που αποτράπηκε την τελευταία στιγμή, ο Α. Σαμαράς συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο βάζοντας στο επίκεντρο τους μετανάστες, κλείνοντας έτσι και το μάτι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και τον χώρο της ακροδεξιάς, που από ο,τι φαίνεται είναι ο μόνος που του έχει απομείνει.


«Αυτός ο φράχτης που είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, είναι το αποτρεπτικό εμπόδιο που απέτρεψε την εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών, που έμπαιναν ανεξέλεγκτα μέσα στην Ελλάδα μέσω Θράκης και που είχαν δημιουργήσει χρόνια το τεράστιο πρόβλημα που έζησε όλος ο Ελληνικός λαός.

Και είναι αυτός ο ίδιος ο φράχτης που ορισμένοι θέλουν να τον γκρεμίσουν, να τον ρίξουν. Γιατί η δική τους άποψη είναι ότι πρέπει να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες και από πάνω να τους δίνουμε και ιθαγένεια και να τους δίνουμε και ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομειακή περίθαλψη. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το επιτρέψει ο Ελληνικός λαός»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου