Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Βρήκαμε το επάγγελμα του Μιχαλολιάκου (αλλά το ξαναχάσαμε την επόμενη μέρα)

[Πρωθυστερόγραφο: Υπενθυμίζουμε την «Πολιτική Αναδημοσιεύσεων«, την οποία, παρακαλούμε διαβάστε την, σε περίπτωση αντιγραφής του άρθρου -ευχαριστούμε].

Αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο, εδώ και 35-40 χρόνια, και ταυτόχρονα ένα θέμα ταμπού εντός της ναζιστικής οργάνωσης: Κανείς δεν το συζητάει ποτέ, κανείς δεν το αναφέρει, με σποραδικές μόνο εξαιρέσεις, όταν λ.χ. αποχωρήσαντες και απογοητευμένοι χρυσαβγίτες αφήνουν από καμιά υπόνοια, μετά την έξοδό τους απ’ τη ναζιστική γκρούπα:

- Ποιο είναι το επάγγελμα του Αρχηγού και Φίρερ της Χρυσής Αβγής;;; Εχει κολλήσει ποτέ του ένσημα;;;

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Χασαπόπουλο, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Μιχαλολιάκος έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Σπούδαζε μαθηματικός εκεί γύρω στην αρχή της Μεταπολίτευσης, αλλά κανένας δεν ξέρει αν πήρε ποτέ πτυχίο και αν ποτέ εξάσκησε το επάγγελμα. Από το πρώτο «πόθεν έσχες» που υποχρεώθηκε να καταθέσει στη Βουλή για τα εισοδήματα του 2012, προκύπτει ότι το ζεύγος Μιχαλολιάκου-Ζαρούλια είναι κάτοχοι μιας διόλου ευκαταφρόνητης περιουσίας, και αυτό το συγκεκριμένο είναι κάτι που τονίζουν όλοι οι απογοητευμένοι πρώην χρυσαβγίτες:

- Οτι ο αρχηγός τους περνάει ζωή χαρισάμενη με όλες τις ανέσεις, χωρίς να έχει ασκήσει ποτέ κανένα επάγγελμα, την ίδια στιγμή που οι φτωχοί νεοναζί της ΧΑ ήταν υποχρεωμένοι να δίνουν συνδρομές και να αγοράζουν τις πανάκριβες στολές παραλλαγής και τα αξεσουάρ με τα διάσημα της συμμορίας που διαθέτει αποκλειστικά η «Φάλαγγα» του Παναγιώταρου, εισαγόμενα και «Made in Pakistan», ασφαλώς.

Πολλά πρώην στελέχη, που είχαν εκπαραθυρωθεί και εκδιωχτεί έπειτα από μιχαλολιάκειες μεθοδεύσεις, δεν διστάζουν να ισχυριστούν ότι η ΧΑ, είτε σαν οργάνωση, είτε σαν περιοδικό, είτε σαν εφημερίδα, είτε σαν κόμμα, αποτελεί ΙΧ ιδιωτικής χρήσεως επιχείρηση προσπορισμού ατομικού εισοδήματος για τον Φίρερ, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 μέχρι τις τωρινές βουλευτικές αποζημιώσεις και κρατικές ενισχύσεις, και πως το ΑΦΜ 040002097 που χρησιμοποιούσε το κόμμα ήταν το προσωπικό ΑΦΜ του ίδιου του Μιχαλολιάκου, τουλάχιστον μέχρι την είσοδο της οργάνωσης στη Βουλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κόμμα του Μιχαλολιάκου δεν υπήρξε ποτέ κάποιο όργανο αρμόδιο για τα οικονομικά της οργάνωσης. Μόνο μετά τις εκλογές του 2012 ο Μιχαλολιάκος έφτιαξε μια «Επιτροπή Οικονομικών», με όλα τα μέλη της διορισμένα από τον ίδιο, όπως διαβάζουμε σε μια συνέντευξη του Φύρερ στον Αντώνη Ελληνα, όπου όλες οι οικονομικές δοσοληψίες της οργάνωσης, όπως επίσης και η κατάληξη των συνδρομών των 1.000 ή 2.000 ή 3.000 (μυημένων και με «χρίσμα») μελών της ναζιστικής γκρούπας, όπως επίσης και οι πάσης φύσεως οικονομικές ενισχύσεις και κουπόνια ενίσχυσης, όλα ελέγχονταν από τον ίδιο τον Φύρερ. Και εξακολουθούν να ελέγχονται, δηλαδή, αφού τα μέλη της «Επιτροπής Οικονομικών» διορίζονται και παύονται από τον Μιχαλολιάκο, όπως άλλωστε το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα υπόλοιπα 5 («ανώτατα») όργανα του κόμματος, σύμφωνα με την «Αρχή του Αρχηγού», μεταφορά στα καθ’ ημάς του χιτλερικού «Fuhrerprinzip».

Εκτός της οργάνωσης, το θέμα απασχολεί μία στις τόσες και τον Τύπο: Εχει ο αρχηγός επάγγελμα;;; Εχει κολλήσει ποτέ του ένσημα;;;

Τελικά, φαίνεται πως ναι, μάλλον έχει ένα επάγγελμα, και, πράγματι, η επιβεβαίωση έρχεται από τα χείλη του προσώπου εκείνου που είναι το πλέον αρμόδιο να γνωρίζει: Από την ίδια την σύζυγο κ. Ελένη Ζαρούλια-Μιχαλολιάκου του Βασιλείου. Οπως διαβάσαμε πρόσφατα, «η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο κ. Αντώνη Μεϊδανίδη για το antonionews.gr», σε έναν δημοσιο»γράφο», δηλαδή, που παίρνει μόνο αβανταδόρικες συνεντεύξεις ακόμη κι από εντελώς άγνωστους χρυσαβγίτες:
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-monh-lush-gia-thn-sunechish-tou-ethnous-mas-h-chrush-augh-bi

Η κ. Ζαρούλια σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσει μπροστά στην κάμερα του φιλικού της δημοσιο»γράφου», και για χάρη του κοινού τους, εκείνο το γνωστό στερεότυπο κλισέ που χρησιμοποιούν όλοι όσοι θέλουν να πείσουν τους συνομιλητές τους και την κοινή γνώμη πως «στην πολιτική δεν μπήκαμε για την κονόμα ή για τη φήμη, αλλά από ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς στον τόπο και στους συμπολίτες μας, και ότι εμείς δεν έχουμε ανάγκη από λεφτά, είμαστε χορτάτοι, δεν είμαστε λιγούρια» κ.λπ. κ.λπ. αφόρητης κοινοτοπίας.

Κι έτσι, αφού για την ίδια γνωρίζουμε ότι κύρια επαγγελματική της δραστηριότητα είναι το γνωστό ροζ ξενοδοχείο ημιδιαμονής «New Dream», που προσφέρει «διακριτική είσοδο» και υπηρεσίες αυστηρά «τρίωρης ημιδιαμονής» (κατά πάσα πιθανότητα, κληρονομιά των κατοχικών επαγγελματικών «ανοιγμάτων» του Βασίλειου Ζαρούλια), η κυρία Ελένη ομολογεί ποιο είναι το πραγματικό επάγγελμα του Φίρερ, όλα αυτά τα χρόνια. Επί λέξει, εδώ γύρω στο 6.15», :

«- Εμείς στην πολιτική δεν μπήκαμε για να γίνουμε πλούσιοι. Εγώ προσωπικά προέρχομαι από μια εύρρωστη οικονομικά οικογένεια. Ο σύζυγός μου έχει την απασχόλησή του, μια εφημερίδα … η οποία αποδίδει κέρδη. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε λιγούρια της εξουσίας. Δηλαδή, αν αύριο το πρωί, δεν με εκλέξει ο ελληνικός λαός, δεν θα πεινάσω».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου