Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πάτρα: Κλεφτοπόλεμος με φασίστες και έμμισθους διανομείς

Τις τελευταίες μέρες, λόγω των επικείμενων εκλογών, έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή η ύπαρξη προεκλογικών εντύπων της χα στην πόλη της Πάτρας.

Σε μια σειρά από περιπτώσεις σύντροφοι έχουν κάνει "τσακωτούς" όσους τα διανέμουν που συνήθως είναι εργαζόμενοι στην εταιρεία διανομών DELTA POST (ΔΕΛΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) απαλλοτριώνοντας το υλικό που διανέμουν και προειδοποιώντας τους πως δεν θα γίνει ανεκτή η συνέχιση της διανομής αυτών των εμετικών φυλλαδίων στην πόλη.

Μάλιστα, τα αφεντικά της εταιρείας διανομής, καμουφλάρουν όσους εργαζόμενους μοιιράζουν τα συγκεκριμένα φυλλάδια ανακατεύοντας τα με άλλα από άλλες επιχειρήσεις ώστε να μην φαίνονται.

Παράλληλα, μια σειρά από έμμισθα (ή μη) τσιράκια του υποψήφιου βουλευτη Νικολακόπουλου, κυρίως ηλικιωμένοι, προσπαθούν μέρα μεσημέρι να πετάξουν φειγβολάν του εν λόγω μαλάκα σε κεντρικά σημεία, όπου η διανομή υπό άλλους όρους είναι σχεδόν ανέφικτη. Ακόμα και αυτοί έχουν εντοπιστεί και τους έχει αφαιρεθεί το υλικό με τη συνοδεία των ανάλογων προειδοποιήσεων.

Τέλος, το βράδι της Τετάρτης 21/1, ομάδα φασιστών με μηχανοκίνητα μέσα πέταξε τρικάκια σε μεγάλη έκταση του κέντρου της πόλης. Άμεσα ομάδες αντιφασιστών βγήκαν να τους βρουν χωρίς θετικά αποτελέσματα. Σκούπισαν πάντως τις βρμιές που είχαν αφήσει πίσω τους οι φασίστες πριν τις βρει το φως του ήλιου.

Οι φασίστες της χα, παντελώς ηττημένοι στο επίπεδο του δρόμου στην πόλη της Πάτρας, είναι πλέον αναγκασμένοι να καταφύγουν στη μίσθωση συνεργείων για να διανείμουν το υλικό τους ή σκαρφίζονται διάφορα τεχνάσματα ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί.

Θα πρέπει, και αυτοί αλλά και όσοι αναλαμβάνουν επι πληρωμή το ρίσκο της διανομής των φυλλαδίων τους, να γνωρίζουν πως ο κόσμος του αγώνα είναι παντού και δεν θα αφήσει τις προκλήσεις τους αναπάντητες...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου