Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΕΜΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ

Την τριτη 16 Δεκεμβριου 60 αντιφασίστες απο το στεκι ΔΙΣΤΟΜΟ (επισκέφτηκαν) το Κoffe Iland στην πλατεία Βικτωρίας...απο το οποιο το τελευταιο διαστημα παρέα φασιστών που συχναζει εκεί ε[ιτιθόνταν σε περιοικους της πλατείας.Αναζητηθηκε η συγκεκριμένη παρεά η οποία ελειπε...Στο συγγκεκριιμένο μαγαζί δούλευε και ενας φασίστας...Μετα τις σχετικές προειδοποιησεις απο τους συντρόφους και απο μια ακομα επισκεψη 60 ατομων του ΔΙΣΤΟΜΟΥ...

Την Πεμπτη στις 18 Δεκεμβριου μας ανακοινώθηκε απο το υπευθνο του καταστήματος οτι ο φασσιστας απολυθηκε και η παρέα του απομακρυνθηκε.Φυσικά το μαγαζί θα συνεχισει να είναι υπο επιτηρηση...

Εντωμεταξυ φασίστες ξαναεγραψαν συνθηματα στην πρόσοψη του στεκιού μερα ομως που φυσικά ειμαστε κλειστοι.Τα συνθηματα αυτα οπως και καποια αλλα σβηστηκαν απο τους συντρόφους.

Στην πλ.Παντελεημονα συνεχίζονται τα μοιρασματα κειμενων και οι αφισοκολλησεις τα τρικακιακαι οι επαφες με τους κατοικους.

Η αστυνομία προφανως αγχωμενη για ττην προστασία των φασιστων τοποθετει τελευταια κλουβες στον παντελεημονα και στο σταθμό Λαρίσης.Είναι ομως ανεπιτρεπτο να συνεχίζεται η υπαρξη γραφειων της Χ.Α σε μικρή αποσταση αποτην αντιφασιστική πλατεία του Α.Παντελεημονα.Επισης την Πεμπτη 18 Δεκεμβριου ομαδα ζηταδων κυνηγηθηκε που προσπαθησε να προσαγαγει συντροφο που εσβηνε φασιστικα συνθηματα στην πλατεια Αγ Παντελεημονα...απο την ομαδα περιφρουρησης του ΔΙΣΤΟΜΟΥ που βρισκοταν στο κεντρο της πλατειας.

Επισης τρικακια ριχτηκαν στο ΑΤ παντελεημονα.

Συνεχίζεται η προσελευση κόοσμου στον χωρο του στεκιου ιδιαιτερα μαθητων της περιοχής...

17 Γεναρη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο χωρο του στεκιου με ομιληττες κατοικους απο το χωριο ΔΙΣΤΟΜΟ οι οποιοι μας βρηκαν και δηλωσαν οτι στηρίζουν το εγχειρημα.Στο αμεσως επομενο διαστημα θα πραγματοποιηθει εκδηλωση και στο χωριο με την παρουσια και στηριξη συντροφων του αντιφασιστικου αντιεξουσιαστικου στεκιου ΔΙΣΤΟΜΟ.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου