Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Φασίστας γιατρός διακινητής ναρκωτικών

Τον θυμόμαστε τον γιατρό του ΕΟΠΥΥ, που τον περασμένο Μάρτιο πιάστηκε για ρατσιστική συμπεριφορά, επειδή είχε αναρτήσει στο ιατρείο του, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, επιγραφή στα γερμανικά, με τη φράση «οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι», ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί μαχαίρια και ναζιστικά σύμβολα. Για τον λόγο αυτόν είχε καταδικαστεί σε 16μηνη φυλάκιση.

Τώρα πέρασε και πάλι από δίκη για… διακίνηση ναρκωτικών!

Ο 57χρονος νευρολόγος, ως γιατρός του άλλοτε ΙΚΑ, συνταγογραφούσε… με τη σέσουλα ναρκωτικά χάπια σε εξαρτημένο άτομο, που χρησιμοποιούσε το βιβλιάριο ασθενείας της άρρωστης ηλικιωμένης μητέρας του.

Το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5 ετών, αν και αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο ενόψει του Εφετείου, με την προϋπόθεση της καταβολής εγγυοδοσίας, ύψους 5000 ευρώ.

Καταπέλτης σε βάρος του γιατρού, ήταν ο εισαγγελέας της έδρας. «Ο κατηγορούμενος είναι επικίνδυνος για την κοινωνία» ανέφερε κατά την πρότασή του ο αντιεισαγγελέας Εφετών Βασ. Φλωρίδης.

Όπως είπε παλιότερα ο εξαρτημένος νεαρός, ο γιατρός «ήταν γνωστός στην πιάτσα» κι ότι «με ένα 50ευρω σου γράφει ό,τι θέλεις».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου