Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες αποκαλύψεις σε βάρος στελεχών της ναζιστικής Χ.Α (Βίντεο)

Χείμαρρος οι αποκαλύψεις σε βάρος στελεχών της ναζιστικής συμμορίας που έρχονται καθημερινά στην δημοσιότητα. Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε μεταξύ άλλων το βίντεο που βρέθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του φερόμενου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και κατά το οποίο ο Χρήστος Παπάς προσπαθεί να μεταδώσει το ναζιστικό δηλητήριο σε μικρά παιδάκια.

Να υπενθυμίσουμε ότι όταν βρέθηκαν στην φυλακή Μιχαλολιάκος και Παπάς σαν φοβισμένα ανθρωπάκια απαρνήθηκαν τα ιδεολογικά τους πιστεύω. Τα ντοκουμέντα όμως που υπάρχουν είναι αδιάψευστα. Όπως αποκαλύπτει το Κυριακάτικο Βήμα ο φυρερίσκος της Χρυσής Αυγής σε ομιλία που έκανε σε ομοϊδεάτες του παρουσιάζει το ιδεολογικό υπόστρωμα του φασιστικού μορφώματος του: «Εμείς δεν είμαστε Λεπέν, εμείς είμαστε σπορά των ηττημένων του 1945, οι εθνοσοσιαλιστές, οι φασίστες… Είμαστε οι μαχητές που θα ακονίσουν αν χρειαστεί τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια για να απελευθερώσουμε τις πατρίδες μας από τον Εβραίο που έχει καθίσει στον σβέρκο ολόκληρου του κόσμου … »

Ιδιες αντιλήψεις είχε εκφράσει και στο παρελθόν το προφυλακισμένο ναζιστικό στέλεχος Χρήστος Παπάς. Είχε ρθει στην δημοσιότητα μια ανατριχιαστική επιστολή που είχε στείλει στις 15 Ιοούνη 1989 στον Βέλγο Λέον Ντέγκρελ ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του Χίτλερ και στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα αξιοσέβαστε ήρωα στρατηγέ να σας διαβεβαιώσω για την σταθερή αληθινή και ακλόνητη πίστη εμού και των συναγωνιστών μου που ανήκουν στο ελληνικό εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής στην αιώνια μορφή του Φύρερ Αντολφ Χίτλερ και στα ιδεώδη που πηγάζουν στον αγώνα σας για μια καινούργια Ευρώπη. Εσείς μας δείχνετε τον δρόμο με το λαμπρό και παραδειγματικό ηρωισμό σας».

Στο βίντεο παρακολουθούμε τις ανατριχιαστικές συνομιλίες μεταξύ στελεχών της Χ.Α καθώς και το φιάσκο της συγκέντρωσης που έκανε σήμερα στον Μελιγαλά το ναζιστικό μόρφωμα με το σύνθημα "Τιμή στους Χίτες και ταγματασφαλίτες" να κυριαρχεί.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου