Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Κώνειο διακινούσαν οι δολοφονημένοι χρυσαυγίτες της Μάνης

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη σε ολόκληρη τη χώρα από το αποτρόπαιο έγκλημα στη Μάνη με θύματα δύο «αγαθούς γίγαντες» και θύτες κάποιους αγνώστους που περνούσαν από την περιοχή και είπαν να σκοτώσουν την ώρα τους.

Σύμφωνα με τα κεντρικά δελτία ειδήσεων και τα ρεπορτάζ στα διάσημα ειδησεογραφικά σάιτ που δεν διασταυρώνουν Χριστό, τα δύο «νεαρά παλληκάρια» είχαν πάθος με τη γυμναστική και την υγιεινή ζωή, ενώ τους άρεσε να στολίζουν τα σμιλεμένα τους κορμιά με «αρχαιοελληνικά σύμβολα», και μηνύματα του στυλ «Ελλάς ή τέφρα» και «Ή ταν ή επί τας».

Απ’ ότι φαίνεται δεν επηρεάστηκαν κι αυτοί από τον Ανδρέα Παπανδρέου για να χτυπήσουν και το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Καθ’ όλη τη διάρκεια των τηλεοπτικών ρεπορτάζ ο τηλεθεατής έβλεπε διάφορες φωτογραφίες από το Facebook των δολοφονημένων, στις οποίες παρακολούθησε ολόκληρο το αρχαιοελληνικό μεγαλείο με αποκορύφωμα την καθαρά ελληνική σβάστικα.

Κόσμος που μίλησε στην κάμερα είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τους δύο νέους οι οποίοι δεν είχαν προκαλέσει καμιά φασαρία στο παρελθόν, ενώ ένας από αυτούς στάθηκε και στον φόβο που έχει πιάσει τον ίδιο αλλά και τα ζώα του κάθε φορά που κυκλοφορεί στο φαράγγι όπου οι φονιάδες πέταξαν τα πτώματα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι γυμνασμένοι φίλοι φέρονται να εμπλέκονται με διακίνηση αναβολικών, όμως αυτό είναι αδύνατον αφού οι φωτογραφίες έδειξαν δύο εντελώς νορμάλ ανθρώπους, οι οποίοι έχυναν λίτρα ιδρώτα στο γυμναστήριο.

Εξαιτίας, λοιπόν, της αγάπης τους για τη γυμναστική αλλά και της λατρείας τους για την αρχαία Ελλάδα και τις σβάστικές της, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι δύο νέοι είχαν βγει για να μαζέψουν κώνειο και να τροφοδοτήσουν το γειτονικό μαντείο. Δυστυχώς, όμως, κάποιοι κυνηγοί τούς πέρασαν για θηράματα και τους πυροβόλησαν.

Όποιος υποστηρίζει ότι, εξαιτίας των ύμνων στη χούντα των συνταγματαρχών που ανέβαζαν στο Facebook ή των ρατσιστικών μηνυμάτων που έγραφαν στο ίντερνετ αλλά και το σώμα τους, οι δύο αυτοί νέοι ήταν μπλεγμένοι με παράνομες πράξεις, τότε για τιμωρία να αγοράσει το τάμπλετ των αδερφών Γεωργιάδη και να ακούσει με τη φωνή του Άδωνι ολόκληρη την αρχαία ελληνική γραμματεία, η οποία έχει κι αυτή μέσα μερικές σβάστικες.

(Το 2014 υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έλκονται κατά εκατοντάδες από τον ναζισμό. Πολλοί δεν ξέρουν καν τι είναι ο ναζισμός, ενώ σε αρκετούς από αυτούς -αν όχι σε όλους- τους αρέσει. Τότε είναι που ξεκινά ο πραγματικός θάνατος ενός ανθρώπου. Όχι όταν τον βρουν πεταμένο σε ένα χαντάκι)

(Όταν είσαι γονιός, κηδεμόνας ή οτιδήποτε παρεμφερές και βλέπεις το παιδί σου να γίνεται φασίστας και νεοναζί δίχως να κάνεις τίποτα, τότε είσαι κι εσύ φασίστας και νεοναζί· και την σκανδάλη την πάτησες μαζί με τους πραγματικούς φονιάδες, όσο κι αν αυτό σε πονάει ή δεν το καταλαβαίνεις)

(Φωτογραφίες των νεκρών να δείτε αλλού. Εδώ όχι)

(Ο ξεπεσμός των ελληνικών καναλιών δεν έχει προηγούμενο. Είναι απορίας άξιο πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου