Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ακροδεξιοί και οι 19χρονοι δολοφόνοι στην Μεσσηνία;

Ένας εκ των δυο 19χρονων που συνελήφθησαν για τον φόνο των δυο ακροδεξιών νεαρών στην Μεσσηνία για οικονομικές διαφορές τα ξημερώματα της Τρίτης, ομολόγησε το έγκλημα επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον δεύτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, στα προφίλ στο Facebook των δυο νεαρών υπήρχαν ακροδεξιά σύμβολα αλλά και φωτογραφίες με όπλα.

Ο 19χρονος, πάντως, στην κατάθεσή του είπε πως είχαν καλέσει τον 25χρονο και τον 26χρονο για να τους συμβουλευτούν τάχα για άσχετο θέμα. Έτσι έκλεισαν ένα ραντεβού. Όταν συναντήθηκαν στην Καλαμάτα τους ζήτησαν τα αναβολικά που είχαν προπληρώσει. Τότε ξεκίνησε ο διαπληκτισμός και ο Κώστας Σγουρός φαίρεται να τον έπιασε από το λαιμό. Ο έτερος 19χρονος άρπαξε την καραμπίνα και πυροβόλησε επτά φορές. Την καραμπίνα σύμφωνα με τον συλληφθέντα που ομολόγησε την είχαν πάρει απο το σπίτι γιατί φοβόντουσαν τα θύματα επειδή ήταν ιδαίτερα σωματώδεις. Αμέσως μετά επιχείρησαν να εξαφανίσουν την μοτοσικλέτα του θύματος στα στενά δρομάκια της Καλαμάτας.

Ο δεύτερος νεαρός που παραδόθηκε τα ξημερώματα, έως το πρωί της Πέμπτης δεν είχε ομολογήσει και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται πως πήρε μέρος στην δολοφονία.

Όπως αναφέρει το Βήμα επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, στα προφίλ τους επιδεικνύουν την εκγύμνασή τους αλλά και τα όπλα που φέρεται να χρησιμοποιούσαν τον τελευταίο καιρό. Φωτογραφίες με καραμπίνες, χρηματικά ποσά αλλά και «ακροδεξιά» σύμβολα κοσμούν και τα δύο προφίλ. Μάλιστα δίπλα σε μία φωτογραφία που δείχνει τουλάχιστον τρία πυροβόλα όπλα ο ένας εξ αυτών προχωρεί, στις 7 Μαΐου 2014, σε συνομιλία με κάποιον που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Ομερτά» σχετικά με την διατρητική ικανότητα των καλάσνικοφ και άλλων όπλων. Ο ένας από τους δράστες αναφέρει επίσης ότι «κάτι που…νες Καλαματιανούς τους τρυπάνε όλα». Σε άλλη ανάρτηση ενός εκ των δραστών -την ημέρα της γιορτής του- μία φίλη του, τού αναφέρει «χρόνια πολλά μελλοντικέ δολοφόνε».

Σημειώνεται ότι η αστυνομία αναζητά ακόμη τέσσερις νεαρούς, ενώ σήμερα το απόγευμα θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγη: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου