Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Πέσιμο στη ΧΑ στη Γλυφάδα


Το Σάββατο 26 Απρίλη, ήδη από τις 6μμ, αντιφασίστες σύντροφοι περιμέναμε υπομονετικά το άνοιγμα των γραφείων της Ελληνικής Αυγής στην οδό Γούναρη στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για το σχήμα με το οποίο η Χρυσή Αυγή κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλόγές. Όταν στις 7μμ είδαμε τον ίδιο τον Βοργιά ( ο υποψήφιος δήμαρχός τους) να φτάνει στα γραφεία, η επιχείρηση είχε τεθεί σε κίνηση.

8 σύντροφοι εισέβαλαν στο χώρο των γραφείων σκορπώντας χαστούκια (έτσι όπως είχαμε συμφωνήσει) στα χουντοβασιλικά ραμολιμέντα, νυν στεγαζόμενα στη ΧΑ, που βρήκαμε μπροστά μας.

Κάποιες παραπάνω σφαλιάρες άρπαξε ο Βοργιάς, απόστρατος καραβανάς, διαιτητής ποδοσφαίρου και κτηματομεσίτης. Μόνο η υποψηφιότητα με τη ΧΑ θα μπορούσε τόσο ολοκ΄ληρωμένα να συμπληρώνει το βιογραφικό εν'ος τέτοιου λαμόγιου.

Είχαμε επίσης συμφωνήσει ότι κανονικό ξύλο θα τρώγανε μόνο οι ως 45 ετών παριστάμενοι φασίστες. Ο ένας τους τήρησε την εθνικοσοσιαλιστική ρήση "του γρήγορου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ", εγαταλείποντας τους "συναγωνιστές του". Ο έτερος, χώθηκε στο βάθος της δεύτερης αίθουσας παίζονταςα κατενάτσιο πίσω από τραπεζοκαθίσματα και αρπάζοντας κλωτσιές.

Οι σύντροφοι, προκαλώντας όσες καταστροφές επέτρεπε η στενότητα του χρόνου και γράφοντας ένα σύνθημα έξω από τα γραφεία αποχώρησαν περιχαρής.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

Μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε...ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου