Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οι Νεοναζί πρώτα βίασαν, στραγγάλισαν και δολοφόνησαν στο κτίριο του συνδικάτου. Η φωτιά μπήκε για κάλυψη


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την θηριωδία στην Οδησσό και στο κτίριο του συνδικάτου, όπου δολοφονήθηκαν από τους νεοναζί, περίπου 42 άτομα. Με βάσει, ρώσικο δημοσίευμα όπου έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά, νέες λεπτομέρειες και αποκαλύψεις, έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα. Διαβάστε επίσης ΕΔΩ, τις μαρτυρίες μιάς γυναίκας που επέζησε!

Από το δημοσίευμα φαίνεται πως, οι νεοναζιστές της κυβέρνησης του Κιέβου, αφού εγκλώβισαν τους Ουκρανούς αντιφασίστες στο κτίριο, τους βασάνισαν και τους δολοφόνησαν ανενόχλητοι. Η φωτιά μπήκε στο τέλος για κάλυψη. Όπως θα δείτε και παρακάτω με βάσει της φωτογραφίες και τα βίντεο, ο αρθρογράφος υποστηρίζει, πως οι άνθρωποι μέσα στα γραφεία του συνδικάτου, βιάστηκαν, στραγγαλίστηκαν, και πυροβολήθηκαν. Στο τέλος του άρθρου φαίνονται βίντεο με τους φασίστες να βρίσκονται στο εντός του συνδικάτου πριν βάλουν φωτιά κρατώντας ρόπαλα και μεταλλικές αλυσίδες.Τα βίντεο αυτά αφήνουν καθαρά να εννοηθεί πως οτι ο θάνατός τους, δεν προκλήθηκε από την πυρκαγιά, αλλά οτι πρώτα δολοφονήθηκαν.

Το κείμενο συγκεκριμένα ξεκινάει με
"Είναι ξεκάθαρο ότι ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο Κτίριο των Συνδικάτων είναι κατά πολύ μεγαλύτερος των 42. Οι προβοκάτορες εγκλώβισαν τους ανθρώπους μέσα στο κτίριο όπου ήταν εφικτό να τους δολοφονήσουν με ατιμωρησία, ευχαρίστηση και χωρίς μάρτυρες. Η φωτιά μέσα στο κτίριο μπήκε για να αποκρύψουν τη μαζική δολοφονία ουκρανών πολιτών."

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου