Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σεξ μόνο με Αρίους! Σκάνδαλο με πορνοστάρ, διχάζει τα μέλη του NPD και της χρυσής αυγής.

Η ιστορία με την Ina Groll στο NPD, έσκασε ως βόμβα στα μέλη και στους ψηφοφόρους του Γερμανικού νεοναζιστικού κόμματος Η Ina Groll συμμετείχε στο παρελθόν στην προεκλογική εκστρατεία του NPD, ενώ διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον ηγέτη του, Udo Voigt.

Η Groll είχε λαμπρή καριέρα ως πορνοστάρ με το καλλιτεχνικό όνομα Kitty Blair, κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τον ακροδεξιό χώρο, μιας και ο ρόλος της γυναίκας εκεί περιορίζεται στο να γεννοβολά κουτσούβελα ή να γυρνά τσόντες.
Όμως το σκάνδαλο δημιουργήθηκε όταν κυκλοφόρησε πορνοταινία με την ...Γερμανόψυχη Groll, να κάνει σεξ με μαύρους! Η κατακραυγή από τα μέλη του κόμματος ήταν τεράστια, και πολλοί ζητούσαν την διαγραφή της, τονίζοντας ότι “ όποιος ατιμάζει τη ράτσα του, δεν έχει θέση στις γραμμές μας”, κάτι που και τελικά έγινε.

Το σκάνδαλο δυστυχώς έχει και Ελληνικές προεκτάσεις.
Η γνωστή Ελληνόψυχη πορνοστάρ και θαυμάστρια του Ηλία Κασιδιάρη, Μαρία Λιαγουροπούλου – Αλεξάνδρου, η οποία στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι “ πως ποτέ δεν θα έκανε σεξ με μαύρους, γιατί
είναι ένα διαφορετικό είδος ανθρώπων και συνήθως βρωμάνε”, αποκαλύφθηκε ότι είχε δεσμό με Αφρικανό!

Πρόκειται για τον Μαροκινό Adil Rami - عادل رامي στα Αραβικά- ο οποίος όχι μόνο τόλμησε να απλώσει τα μαυριδερά του χέρια πάνω στο λευκό κορμί μιας Ελληνίδας σταρ, αλλά την γκάστρωσε κιόλας το κάθαρμα...

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο ελεεινός Αφρικανός λαθροποδοσφαιριστής αμφισβήτησε ότι το παιδί είναι δικό του, παρατώντας την συμπατριώτισσα μας στα κρύα του λουτρού, και αναγκάζοντάς την να κάνει έκτρωση...

Η υπόθεση δεν άργησε να φτάσει στην χρυσή αυγή, με την ηγεσία του κόμματος να είναι διχασμένη. Σύμφωνα με ανώνυμο υψηλόβαθμο στέλεχος, η Ουρανία Μιχαλολιάκου, ο Μιχάλης Αρβανίτης και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ζητούν το κόμμα να καταδικάσει την προδοτική και αντεθνική συμπεριφορά της Ελληνίδας πορνοστάρ, ενώ αντίθετοι είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, και η Τ.Ο. Ηλείας.
Εντωμεταξύ, πόλεμος έχει ξεσπάσει στο facebook, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την συμπαράστασή τους στις δύο πορνοστάρ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου