Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Φωτογραφίες βουλευτή και στελεχών της ΧΑ από την επίθεση στο Κερατσίνι

Σύντροφοι, βλέποντας καλύτερα το βίντεο που ανέβηκε την ημέρα της παρέμβασης των φασιστών στο Κερατσίνι, με την βεβήλωση του μνημείου του Παύλου Φύσσα και την επίθεση στο Ρεσάλτο και κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι ίδιοι από παρεμβάσεις τους σε Νίκαια/Κορυδαλλό και Πειραιά με μια βδομάδα διαφορά, φαίνονται διάφορες φάτσες. Τράβηξα κάποια exports από το βίντεο της επίθεσης και σε κάποια από αυτά φαίνονται ξεκάθαρα βουλευτής και διάφορα στελέχη της ΧΑ.
 
Σαλούφας Νεκτάριος. Προσωπικός φρουρός του βουλευτή της ΧΑ Νίκου Κούζουλου, κάτοικος Κερατσινίου. Είχε συμμετάσχει και στην επίθεση σε μέλη του ΚΕΕΡΦΑ στο Πειραιά τον Μάρτη του 2012. Στην πάνω μεσαία φωτογραφία είναι σε παρέμβαση της ΧΑ σε Νίκαια/ Κορυδαλλό μια βδομάδα πριν την επίθεση στο Κερατσίνι. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα τα ρούχα και το κράνος είναι ακριβώς τα ίδια.
Μάκης Μπαρέκας, γενικός γραμματέας Τ.Ο Πειραιά. Μπροστάρης σε όλες τις παρεμβάσεις στις περιοχές του Πειραιά. Η photo δεξιά είναι από την παρέμβαση της ΧΑ στον Πειραιά μια βδομάδα μετά την επίθεση. Χαρακτηριστικό το μπουφάν και τα γυαλιά.
Νίκος Κούζηλος, βουλευτής της ΧΑ και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. στην φώτο διασταύρωσης στην κάτω δεξιά φώτο είναι απο την παρέμβαση σε Νίκαια/Κορυδαλλό μια βδομάδα πρίν απο την επίθεση στο Κερατσίνι.

Image scaled down
Από παρέμβαση στη Νίκαια μια βδομάδα πριν. Σε κύκλο ο βουλευτής, ο μπράβος του και ο γραμματέας Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου