Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση του Athens Indymedia σχετικά με το νέο site


Εδώ και περίπου 2 μήνες αναπτύσσεται μια νέα πλατφόρμα πάνω στην οποία θα λειτουργεί το Athens Indymedia. Η πλατφόρμα έχει στηθεί από το μηδέν με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες του μέσου, αλλά και να αφήνει περιθώρια για την περαιτέρω εξέλιξη του.

Μετά από δύο μήνες συνεχούς ανάπτυξης, αποφασίσαμε να διαθέσουμε ένα χρονικό διάστημα δοκιμής του νέου site, ώστε να ακουστούν σχόλια, παρατηρήσεις αλλά και να διορθωθούν λάθη ή ατέλειες που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Επειδή αυτή την στιγμή υπάρχουν σε λειτουργία δύο sites, η δοκιμαστική σελίδα ΔΕΝ θα έχει την δυνατότητα δημοσίευσης άρθρων/εκδηλώσεων μέχρι να γίνει η πλήρης μετάβαση στην νέα πλατφόρμα. Ουσιαστικά, μία φορά την ημέρα θα περνιούνται όλες οι νέες δημοσιεύσεις από το παλιό site στο καινούργιο.

Πως μπορείτε να συνεισφέρετε :

*βρίσκοντας και αναφέροντας οποιοδήποτε bug, είτε αυτό είναι ορθογραφικό, είτε σύνδεσμοι που δεν οδηγούν πουθενά κτλ.
*προτείνοντας κάποια καλύτερη υλοποίηση οποιασδήποτε υπάρχουσας λειτουργίας (είτε αυτή είναι αισθητική, είτε πρακτική)

Μερικές υποσημειώσεις:

* Αυτή την στιγμή δεν λειτουργεί η αναζήτηση.
* Το γεγονός ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί συντροφικά εγχειρήματα αντιπληροφόρησης σε κάποιο σημείο του site οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι ακόμη βρίσκεται υπό συζήτηση το που και με ποιον τρόπο θα ενσωματωθούν.
* Άρθρα και κεντρικά που περιέχουν συνδέσμους στο παλιό site, οδηγούν προς το παρών εκεί.
* Διάφορα κομμάτια που αφορούν το αισθητικό κομμάτι του site (banner κτλ.) είναι είτε ημιτελή, είτε δοκιμαστικά.

Για όλα τα παραπάνω χρησιμοποιείστε την κοινότητα ή αυτό το thread στις συζητήσεις. Διαφορετικά στείλτε mail imc-athens-editorial@indymedia.org

https://athens.indymedia.org/beta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου