Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Βρέθηκαν φωτογραφίες με πάνοπλους πυρηνάρχες της ΧΑ



Σειρά φωτογραφιών με πάνοπλους πυρηνάρχες και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ορισμένα από τα οποία εμπλέκονται και στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα, περιέχονται στα νέα στοιχεία που παραδίδουν σήμερα τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, που χειρίζεται την υπόθεση του νεοναζιστικού κόμματος.

Εκπαίδευση με όπλα στον ποταμό Νέδα – «Μείνετε μακριά» συνιστούσε το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ τη στιγμή της δολοφονίας

Σύμφωνα με το Βήμα και ταΝέα που επικαλούνται αστυνομικές και δικαστικές πηγές, οι φωτογραφίες, δείχνουν μεσαία μέλη της Χρυσής Αυγής να κρατούν όπλα και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δύο βουλευτών του κόμματος, αλλά και των δύο στελεχών από την περιοχή του Πειραιά που κατηγορούνται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.



Οι φωτογραφίες αυτές δημιουργούν νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, του άτυχου 35χρονου, στο Κερατσίνι.





Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, οι φωτογραφίες αυτές επιβεβαιώνουν την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης.









Μέχρι στιγμής τέτοιου είδους φωτογραφίες υπήρχαν μόνο με βουλευτές της οργάνωσης, μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Κασιδιάρης.





Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπάρχει και άλλο οπτικό υλικό με ύποπτες δραστηριότητες βουλευτών και μελών της «Χρυσής Αυγής» που αφορούν κυρίως την δράση του «πυρήνα» της Νίκαιας.







Να σημειωθεί ότι σε αρκετές φωτογραφίες ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται και ο Γιώργος Ρουπακιάς, δολοφόνος του Παύλου Φύσσα. Μάλιστα σε μία φωτογραφία βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Η. Παναγιώταρο.





Σε άλλες φωτογραφίες εικονίζονται ανήλικα παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά.







Διαβάστε αναλυτικά την έκθεση του εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ ΕΔΩ.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου