Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Καταγγελία : Ο "υπερήφανος" Χρυσαυγίτης στη φυλακή Πατρών

"Έτυχε ο γιος μου (21 χρονών) να μπλέξει με μια παρέα και τον πιασαν με 10 γραμμάρια μαύρου πριν 10 μήνες στην Αθήνα, τον πήγαν αρχικά στον Κορυδαλλό και από το καλοκαίρι στη φυλακή της Πάτρας όπου γνώρισε τι σημαίνει να παρακαλάς για ένα γράμμα, για μια επιταγή 20 ευρώ που τον στέλνουμε ως οικογένεια για τα τσιγάρα του.

Εκεί είναι ένας ανθρωποφύλακας που δουλεύει ως ταχυδρόμος και παίρνει τα γράμματα και τις επιταγές από το ταχυδρομείο της Πάτρας και τα μεταφέρει στην φυλακή για να τα παραδώσει στα παιδιά που είναι μέσα. Τι κάνει ο "λεβέντης"; Απειλεί και εκβιάζει πως έχει τα μέσα και ξέρει ανθρώπους, πως αν δεν του δίνουν μερίδιο από τις επιταγές που στέλνουμε οι συγγενείς στους δικούς μας, δεν θα μπαίνουν στα μεροκάματα, δεν θα παίρνουν άδειες, δεν θα έχουν επισκεπτήρια και τέτοια! Αν κάποιος του φέρνει αντίρρηση λέει πως έχει την κάλυψη του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ και έχει ανθρώπους στην Αθήνα δεν θα την βγάλουν "καθαρή" και μάλιστα ότι είναι και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ και αυτός κάνει κουμάντο στη φυλακή της Πάτρας.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΑ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ
επειδή κάποια παιδιά κάναν ένα σφάλμα, ένα λάθος στη ζωή τους πρέπει να έχουν τον κάθε Χρυσαυγίτη για να τους εκβιάζει για να πάρουν ένα γράμμα απο την οικογένεια τους?
να πάρουν λίγα χρήματα για τα τσιγάρα τους?
Δεν είναι εγκληματίας ούτε ο γιός μου ούτε τα άλλα παιδιά που απλώς έτυχε κάποια φορά και δοκίμασαν την αθλιότητα των ναρκωτικών και «το πληρώνουν» αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκύβουν το κεφάλι σε κάθε φασιστοειδές ανθρωποφύλακα"

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου