Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση σε Χ.Α. Ρόδου και εφημερίδα “Ροδιακή” σχετικά με πρόσφατο άρθρο

Διαβάσαμε χτες στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Ροδιακή” ένα άρθρο με τίτλο “Η Χρυσή Αυγή Ρόδου δεν φοβάται κανέναν” και μας πιάσανε λίγο τα γέλια.

Στην κωλοφυλλάδα με όνομα “Η Ροδιακή” και στους δημοσιοκάφρους της θα αναφερθούμε σε λίγο.

Πάμε όμως τώρα στο άρθρο, να εστιάσουμε σε κάποια σημεία του. Το άρθρο αναφέρεται σε ένα απειλητικό τηλεφώνημα που έγινε στη “Ροδιακή” πριν από μερικές μέρες, σύμφωνα με το οποίο προαναγγέλλονταν εκτέλεση μέλους της Χ.Α στη Ρόδο από εξωκοινοβουλευτικό πολιτικό σχηματισμό.

Πέραν του ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πιθανότερο να αποτελεί προ’ι’όν χρυσαυγίτικης προβοκάτσιας σε συνεργασία με τη “Ροδιακή” και σκοπό έχει να στοχοποιήσει για άλλη μια φορά τον α/α χώρο, είναι πολύ αστείο το να ακούμε από άτομα που κρύβονται και ενεργούν θρασύδειλα να λένε ότι “δε φοβούνται κανέναν και τίποτα”.

Εφόσον δε φοβάσαι κανέναν και τίποτα, πού ήσουν Χρυσή Αυγή Ρόδου στις τόσες διαδηλώσεις που έχουν γίνει κάτω απ’τα γραφεία σου εναντίων σου, απ’τις οποίες οι περισσότερες διοργανώθηκαν από μαθητές; Πού ήσουν για να τους δείξεις πόσο σωστά είναι τα πιστεύω και οι ιδέες σου; Πού ήσουν το καλοκαίρι στο 1ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ; Τέλος, πού ήσουν όταν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ κόσμου στην μικροαστική κοινωνία της Ρόδου διαδήλωναν για τον, νεκρό από μαχαίρι χρυσαυγίτη, Παύλο Φύσσα, δίπλα στα γραφεία σου;

Αυτοί ήσασταν, αυτοί είστε και αυτοί θα παραμείνετε, ένα μάτσο θρασύδειλα υποκείμενα.

Ας περάσουμε τώρα στους γελοίους της “Ροδιακής”.

Νομίζετε ξεχάσαμε τα εβδομαδιαία άρθρα σχετικά με κάθε δράση της Χρυσής Αυγής Ρόδου; “Η Χ.Α. Ρόδου μοιράζει φυλλάδια σε κεντρικούς δρόμους της πόλης”. “Η Χ.Α. Ρόδου κάνει διανομή τροφίμων σε χωριά του νησιού”. “Η Χ.Α. Ρόδου καταθέτει στεφάνι..”. Τώρα βλέπουμε και τον υπέροχο τίτλο στο εν λόγω άρθρο αλλά και την εκπληκτική εισαγωγή που κάνετε, η οποία μάλιστα χρησιμοποιεί και πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς απ’ότι η ίδια η ανακοίνωση της Χ.Α.! (link για το άρθρο εδώ: http://www.rodiaki.gr/article.php?id=269449&catid=5&maincatid=1 ). Το ότι είστε σκουλίκια το γνωρίζουμε, δεν είναι κάτι νέο, αλλά κάντε το με τρόπο να μην φαίνεται τόσο πολύ τουλάχιστον! Ξέρετε εσείς από τέτοια!

ΑΛΗΤΕΣ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΜΠΑΤΣΟΙ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.

CLOCKWORK CREW RHODES.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου