Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Στη δημοσιότητα φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη να σκοπεύει με καλάσνικοφ

Φωτογραφία με τον Ηλία Κασιδιάρη να κάνει σκοποβολή με αυτόματο όπλο, περιλαμβάνεται μεταξύ του ενοχοποιητικού υλικού - σε βάρος βουλευτών της Χρυσής Αυγής - που παρέδωσε την Παρασκευή η Αντιτρομοκρατική, στις εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο, ο τρόπος με τον οποίο κρατά ο βουλευτής της Χ.Α. το όπλο, μαρτυρά στρατιωτική εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το νόμο, απαγορεύονται τέτοια όπλα και οι απομιμήσεις τους και συνεπώς η κατοχή του εγείρει ερωτηματικά.

Το «Έθνος της Κυριακής» δημοσιεύει φωτογραφία που απεικονίζεται ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης να κρατά τροποποιημένο τυφέκιο καλάσνικοφ με σφαίρες (από όπλο BCK) ικανές να πλήξουν στόχους σε μεγάλη απόσταση. Το όπλο είναι νέας γενιάς, που δέχεται διόπτρα ακόμα και για νυχτερινή σκόπευση.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ένα δώρο από την "Εφημερίδα των Συντακτών". Είναι γνωστό ότι πρόκειται για αντιφασιστική εφημερίδα και την προτείνω σε όλους. Η περιγραφή αλλά και το βίντεο λίγων δευτερολέπτων δείχνουν τον Μιχαλολιάκο και την παρέα του να χαιρετάνε ναζιστικά σε τελετή μύησης νέων μελών. Ολόκληρη η περιγραφή με το βίντεο εδώ: http://www.efsyn.gr/?p=157938
    Και εδώ μόνο το βίντεο από το Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=QMy927-1flc

    ΑπάντησηΔιαγραφή