Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Έρευνες με εντολή Εισαγγελέα για διακίνηση χιλιάδων όπλων της Χρυσής Αυγής από επιχειρηματία

Με εντολή της, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες σχετικά με τη διακίνηση πολεμικών όπλων από καταζητούμενο επιχειρηματία, τα οποία έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα σε σχετική αναφορά που υπέβαλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διά του συνηγόρου του Χρ. Παπαγρηγορίου, πρώην αξιωματικός ζητεί να συσχετισθεί με την έρευνα για τη Χ.Α. η κατάθεση που είχε δώσει ο ίδιος πριν από μερικούς μήνες στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με αποθήκευση 4.000 όπλων στο Κορωπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», τα όπλα βρίσκονταν σε εγκαταστάσεις του πρώην συνεργάτη του επιχειρηματία Αν. Πάλλη, που καταζητείται από τις Αρχές για την εμπλοκή του στη γνωστή υπόθεση του προφυλακισμένου εφοπλιστή Β. Ρέστη.

Παράλληλα, αίτημα προς τις εισαγγελικές Αρχές να διερευνηθούν οι καταγγελίες του σχετικά με διακίνηση πολλών πολεμικών όπλων από καταζητούμενο επιχειρηματία, με την έρευνα που διεξάγουν οι διωκτικές Αρχές για την ύπαρξη κρυφού οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής, υπέβαλε ο πρώην αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού Edward Stacey.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου