Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Οι Χρυσαυγίτες «κλέβουν» σε διαδικτυακές ψηφοφορίες & μετά ζητάνε και τα ρέστα!


Χθες αποκαλύψαμε πως στην τελευταία διαδικτυακή μας δημοσκόπηση άγνωστοι, κάνοντας χρήση δικτύων μεσολάβησης (proxy networks) καταχώρησαν χιλιάδες ψεύτικες ψήφους στη Χρυσή Αυγή με στόχο προφανώς να φανεί ενισχυμένη μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις. Παράλληλα, η κομματική εφημερίδα «Στόχος» παρότρυνε εκατοντάδες επισκέπτες της, να επισκεφθούν το arouraios.gr και να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία.

Όπως αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος, η ψηφοφορία ξεφτυλίστηκε και πλέον ήταν εντελώς αναξιόπιστη. Για το λόγο αυτό χαρακτηρίσαμε την δημοσκόπηση άκυρη & προτείναμε να μη ληφθούν τα αποτελέσματα της στα σοβαρά, τα οποία ωστόσο αναρτήσαμε για λόγους διαφάνειας.

Με έκπληξη μας διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί το arouraios.gr, πως ρίξαμε την δημοσκόπηση γιατί η Χρυσή Αυγή θα έβγαινε πρώτη! Κύριοι της Χρυσής Αυγής, σοβαρευτείτε.

Αν δεν σέβεστε εμάς & δεν έχετε πρόβλημα να μας λασπολογείτε σεβαστείτε τουλάχιστον τους ψηφοφόρους σας.

Με τις ψεύτικες ψήφους όπως φαίνεται και στα αποτελέσματα, ήρθατε δεύτερο κόμμα! Αν αφαιρέσουμε στα γρήγορα τις ψεύτικες ψήφους, είστε στο 7-9% . Τι είναι αυτά που γράφετε; Πιστεύετε πραγματικά πως είστε στο 21%;

Να πούμε επίσης πως έκπληξη για εμάς αποτέλεσε πως αμέσως μετά την ανακοίνωση μας, το arouraios.gr δέχθηκε ισχυρή επίθεση DDoS η οποία και συνεχίζεται ακόμη και τώρα με στόχο να μας «ρίξουν». Τι πιο φασιστικό από αυτό; Αν όμως κάνανε το ίδιο στο xryshaygh.com, θα ήταν πόλεμος κατά της ελευθερίας του λόγου… Όπως βολεύει..

ΥΓ: Εσείς στο ethnikismos.net & στο stoxos.gr που σε μια νύχτα μας βγάλατε ακροαριστερούς, λάβετε υπόψη σας πως δεν είμαστε ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί. Το μόνο που υποστηρίζουμε είναι την κοινή λογική. Αυτή λείπει από τη πολιτική σκηνή της χώρα μας. Η λογική ενώνει, τα κόμματα διχάζουν.

Αυτά….

Αφήνουμε τα σχόλια ανοιχτά & αναμένουμε τα προφίλ με ονόματα όπως «Έλληνας Σπαρτιάτης», «Ανώνυμος Εθνικιστής» κ.α. παρόμοια να πιάσουν δουλειά…

- See more at: http://arouraios.gr/2013/10/oi-xrisavgites-klevoun-se-diadiktiakes-psifofories-kai-zitane-kai-ta-resta/#sthash.ez9Qynas.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου