Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Τι μου το βάρεσες αυτό το τατουάζ;

Πολλοί είναι οι χρυσαυγίτες που σπεύδουν τώρα να σβήσουν τα τατουάζ που έχουν κάνει στο σώμα τους είτε επειδή φοβούνται πως θα τους κάνουν μαύρους στο ξύλο είτε επειδή ντρέπονται που είναι ναζιστές, τώρα που κατάλαβαν τι σημαίνει αυτό, γιατί πριν νόμιζαν πως είναι αδελφές νοσοκόμες.

Το πρόβλημα με τα ναζιστικά τατουάζ είναι πιο έντονο στους άνδρες απ’ ό,τι στις γυναίκες, αφού η γκόμενα δεν χρειάζεται να χτυπάει τατουάζ με σβάστικες, μια και μπορεί να έχει διαρκώς έναν ολόκληρο χρυσαυγίτη δίπλα της τίγκα στα ναζιστικά σύμβολα από την κορυφή ως τα νύχια, οπότε κανείς δεν θα την περάσει για κομμουνίστρια.

Επειδή το κόστος μιας επέμβασης για αφαίρεση σβάστικας κοστίζει, πολλοί χρυσαυγίτες πηγαίνουν στα στούντιο και μετατρέπουν την σβάστικα σε κάτι άλλο.

Κάποιοι κάνουν την σβάστικα κύβο του Ρούμπικ, ενώ κάποιοι γράφουν δίπλα «Γαμιέται η», ώστε να διαβάζει ο άλλος «Γαμιέται η σβάστικα».

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι χρυσαυγίτες που είχαν χτυπήσει τατουάζ με τη σβάστικα στο μέτωπο ή στο μάγουλο, αλλά αυτοί μπορούν να υποστηρίζουν πως τους έπιασαν οι νεοναζί και τους έκαναν τατουάζ με το ζόρι, γιατί κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως είσαι τόσο μαλάκας που πήγες μόνος σου και έκανες τατουάζ την σβάστικα στο πρόσωπό σου.

Πολλοί λένε ότι έκαναν απερίσκεπτα τατουάζ με τα ναζιστικά σύμβολα –πριν μάθουν τι σημαίνει Χρυσή Αυγή και φασισμός- αλλά αυτό δεν ισχύει γιατί δεν εξηγείται πώς όλα τα κτήνη πήγαν ομαδικά και χτύπησαν ναζιστικά σύμβολα και δεν βάρεσαν τατουάζ με λουλουδάκια, γατούλες ή καρδούλες.

Τουλάχιστον, κάποιοι χρυσαυγίτες ντράπηκαν ή φοβήθηκαν και πάνε να αφαιρέσουν τα ναζιστικά σύμβολα.

Εκείνα τα μουνιά οι δημοσιογράφοι που έγλειφαν τ’ αρχίδια των σοβαρών χρυσαυγιτών βουλευτών και τους παρουσίαζαν σαν πρότυπα και σαν υποδείγματα πολιτών που περνάνε τις γιαγιάδες απέναντι και μετά έφτασαν στο σημείο να πουλήσουν και το ημιθανές θύμα των χρυσαυγιτών για να πουλήσουν δέκα φύλλα παραπάνω δεν ντρέπονται γαμώ τα σπίτια τους οι παλιοπουσταράδες;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου