Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Αλβανικής καταγωγής ένας εκ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και μια από τις γυναίκες που συνελήφθη

Παρότι επισημαίνει το πόρισμα η οργάνωση εμφανίζεται να υπερασπίζεται τους έλληνες πολίτες και να κυνηγάει τους αλλοδαπούς ένας από τους βουλευτές είναι αλβανικής καταγωγής. Δεν τον κατονομάζει, αφού δεν είναι μεταξύ των συλληφθέντων, αλλά τον περιγράφει.

Ιδιαίτερο ρόλο έχει και άλλη αλβανή καθοδηγήτρια, η οποία είναι σύζυγος μέλους εγκληματικής οργάνωσης και είναι επίσης μεταξύ των συλληφθέντων. Φυσικά υπάρχουν και καταγγελίες για βιαιοπραγίες μεταξύ των απλών πολιτών αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι εισέπρατταν την οργή εκείνων που είχαν εξουσία με βάση τον ηγετικό τους ρόλο στα τάγματα εφόδου.

Πηγή: Το ΒΗΜΑ

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ακόμα ένα γεγονός που δείχνει την απόλυτη υποκρισία της συγκεκριμένης οργάνωσης, μιας οργάνωσης που στα χρόνια της ανυποληψίας της μοίραζε φυλλάδια με το σύνθημα «δεν γίνεις Έλληνας ποτέ Αλβανέ».

Πώς έπεισε αυτό το τσίρκο 425.000 ψηφοφόρους;

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Ψάρεψα από το Youtube το παρακάτω σχόλιο χρυσαυγίτη και το κοινοποιώ εδώ ώστε να καταλάβετε για τι μυαλό μιλάμε!!! Πάρτε μια γεύση από χρυσαυγίτη U.F.O:
    "vampirelos kotsifios Πριν από 8 ώρες
    TOSO ZWA EISTE....O FONIAS KOUMOUNI EINAI POU TA PIRE XONTRA...500.000 EURW GIA THN AKRIVEIA.GIA NA KANEI TON FONO,ME POINH 8 XRONWN.!EISTE TOSO MALAKES POU PISTEUETE OTI THA EPETREPAN NA GINEI FONOS,LES KE DEN KSERANE OTI PSAXNOUN KATI NA PATISOUN PANW GIA NA TOUS DIWKSOUN APTHN VOULH...NAZI EINAI OI PRODOTES POLITIKOI OI MASONOI ILLUMINATI...ZWAAAAAAAAAAAAAAA­A.ZHTW TO ETHNOS!ZHTW H XRUSH AUGH!ZHTW O ARXIGOS!ANARXIKOI KAI BOLSEVIKOI AUTH H GH DEN SAS ANIKEI!"
    Φυσικά το U.F.O. γράφει σε γλώσσα greeklish! Εεε! Μην δώσει στόχο ότι είναι ανορθόγραφος! Τι link βρίσκεται εδώ:
    https://www.youtube.com/watch?v=k7ZhTdSV9Vc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ΤΟ ΒΗΜΑ δεν ξέρει λεπτομέρειες? Έχει βουίξει ο τόπος! Η Αλβανίδα είναι η γκόμενα του Λαγού και είναι μέλος του πυρήνα Νίκαιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή