Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Επιμελητής του νοσοκομείου Νίκαιας: «Αυτοί που σκότωσαν χθες, έκαναν προπόνηση τρία χρόνια σε κορμιά μεταναστών»

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο επιμελητής της Νευροχειρουργικής κλινικής στο νοσοκομείο Νίκαιας, όπου μεταφέρθηκε ο Παύλος Φύσσας, που δολοφονήθηκε από τον 45χρονο χρυσαυγίτη χθες στο Κερατσίνι.

Όπως είπε στον Σκάι ο κ. Παπανικολάου, «επί τρία έκαναν προπόνηση στα κορμιά των μεταναστών που μας τους έφερναν εδώ τραυματισμένους και φωνάζαμε για τις επιθέσεις αυτών των ομάδων».

Ο κ. Παπανικολάου, μίλησε για την ατιμωρησία που τους «έθρεψε» αλλά και για το χαίδεμα από ΜΜΕ, και επιτέθηκε εναντίον δημοσιογράφων οι οποίοι «χαϊδεύουν και παρουσιάζουν τους φασίστες σε εκπομπές lifestyle, λες και είναι φωτομοντέλα». «Επειδή κάποιος συνάδελφος σας είχε κάνει αναφορές για τη σοβαρότητα της ακροδεξιάς, δυστυχώς σοβάρεψαν τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο επιμελητής της Νευρολογικής κλινικής.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε δολοφονική πρόθεση στην επίθεση εναντίον του Παύλου Φύσσα, ο κ. Παπανικολάου είπε: «Οποιοιδήποτε χτύπημα με μαχαίρι στην περιοχή της καρδιάς, αποδεικνύει a priori δολοφονική πρόθεση. Tα τραύματα ήταν δύο και το δεύτερο, ίσως υποδεικνύει και στροφή του φονικού όπλου».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου