Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στροφή 180 μοιρών του Φύρερ Μιχαλολιάκου: Δεν αποκλείω συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά – Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα δικαιώνεται

Μέχρι σήμερα (Πέμπτη 26/09/2013) το πρωί, ο Σαμαράς και η ΝΔ ήταν “προδότες, καταστροφείς του έθνους, μαριονέτες των αμερικανοσιωνιστοκομμουνιστών με το ταλμουδικό μίσος” κ.λπ. κ.λπ., σύμφωνα με τον Φύρερ της ναζιστικής συμμορίας. Αυτά όλα, όμως, είναι παρελθόν.



Ζητούμε συγγνώμη για το αηδιαστικό λινκ, αλλά πρέπει να δώσουμε την πηγή. Ο Φύρερ Μιχαλιάκος δίνει συνέντευξη στο περιθωριακό κανάλι της Πιερίας “Βεργίνα Τηλεόραση” και στον πάντα φιλικό προς τους ακροδεξιούς δημοσιο”γράφο” Στέργιο Καλόγηρο (δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος φιλοξενεί τον αρχιναζί κάνοντάς του αβάντες και δίνοντας του πάσες).

h**p://new.livestream.com/accounts/4505673/events/2429136

Σε ερώτηση, λοιπόν, του παρουσιαστή αυτού για το αν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας ΧΑ-ΝΔ, προς το τέλος της συνέντευξης-πλυντήριο, ο Φύρερ απάντησε:

- Αν η ΝΔ φύγει απ’ το μνημόνιο, αν διώξει τους λαθρομετανάστες, αν κόψει τους δεσμούς με την οικονομική ολιγαρχία, αν δώσει δυνατότητες στον λαό για προκοπή, τότε τίποτα δεν αποκλείεται, αν είναι να σωθεί η πατρίδα.

Μιλάμε, δηλαδή, στροφή 180 μοιρών, για τον “δημοκράτη” ναζιστή που επικαλείται, μάλιστα, και το Αρθρο 120 του Συντάγματος.

Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε την αντίδραση των οπαδών του, τώρα που καθώς φαίνεται “ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δικαιώνεται“.

Επίσης, ο ΝΜ διέψευσε τα περί μαθητών στη ΧΑ, όπως έκαναν και το σάιτ τους, αλλά γι΄αυτό θα μιλήσουμε κάποια άλλη φορά (τους περιμένει μια έκπληξη σχετικά μ’ αυτό).

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου