Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Τραμπουκισμοί χρυσαυγιτών σε εργαζομένους της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης!


Όλες τις τις δυνάμεις της (καμμια 40αριά άτομα) επιστράτευσε σήμερα η χρυσή αυγή προκειμένου να ''συμπαρασταθεί'' στους εργαζομένους της ΝΕΖ στο πέραμα. Παραταγμένοι και με πλήρη εξοπλισμό έφτασαν στο χώρο και στην ουσία εκδίωξαν όλους τους εργαζομένους αφού δεν δέχτηκε ΚΑΝΕΝΑΣ να ανταλλάξει μαζί τους έστω. Κάθισαν μόνοι τους σε ένα τραπέζι συνομίλισαν με ''δικούς τους'' και εξαπέλησαν έναν οχετό απέναντι σε μετανάστες και αγωνιζόμενους εργάτες. Είπαν πως η κατάσταση αυτή ωφείλεται στις απεργίες και στη τρομοκρατία των εργαζομένων απέναντι στους εργοδότες(!). Μάλιστα όλοι αυτοί οι ''εργαζόμενοι'' υποσχέθηκαν την ίδρυση ενός νέου σωματείου. Όλα τα παραπάνω ουσιαστικά αποδεικνύονται απο το βίντεο που ανέβασαν οι ίδιοι οι ναζί στη σελίδα τους.

Θυμίζω πως παρόμοιο περιστατικό συνέβη και πέρυσι στη χαλυβουργία. Περίπου 50 φασίστες με το παιδί της παραλίας μπροστάρη μπουκαραν στο εργοστάσιο την ώρα που βρισκόταν εκεί λιγότερο απο 10 εργάτες. Αντι να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα το περιστατικό μείναμε στο κουτσομπολιό για τις δήθεν κοινές δράσεις ΚΚΕ-ΧΑ.

Φωτογραφικό υλικό απο τα αλλυλέγγυα ορφανά του Χίτλερ δεν υπήρχε απο τη πλευρά μας, όμως οι ίδιοι τράβηξαν μερικές φωτογραφίες απο τη ταξική πάλη και τις ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους.

Πάρτε συμπαράσταση...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου