Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Mέλη της Χρυσής Αυγής Νέας Υόρκης συνειδητοποιούν πως είναι μετανάστες, κάνουν χαρακίρι

Σε μια σοκαριστική αλλά κατά βάθος αναμενόμενη κίνηση, όλα ανεξαιρέτως τα εγγεγραμένα μέλη του πυρήνα Νέας Υόρκης της Χρυσής Αυγής προέβησαν σε ομαδική αυτοκτονία νωρίς τα ξημερώματα. Το συμβάν έλαβε χώρα στο «Σταθάκειο» Κέντρο στην Αστόρια λίγες ώρες μετά το τέλος εκδήλωσης σχετικά με το χορό του Ζαλόγγου, την ιστορική και φυλετική ανωτερότητα των Ελλήνων και την πάταξη των ανθελλήνων κομμουνιστών αλλά και των μεταναστών και των ξένων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Facebook εν είδει γράμματος αυτοκτονίας και έμελλε να είναι η τελευταία ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη έφθασαν -άγνωστο πώς- στην ξαφνική διαπίστωση του προφανούς όσο και συγκλονιστικού γεγονότος πως κάθε ένας από τους παρευρισκόμενους είναι μετανάστης, ξένος σε ξένη χώρα, ενώ μάλιστα αρκετοί βρίσκονται στις ΗΠΑ παρανόμως καθώς η βίζα τους έχει λήξει.

«Αμέσως μετά επικράτησε νεκρική σιγή, οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους έχασαν τη μιλιά τους ενώ πολλοί ξέσπασαν σε λυγμούς» αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει στο ίδιο ύφος: «Το έδαφος χάθηκε κάτω από τα πόδια μας, ήταν σαν να κατέρρευσε ο κόσμος. Τότε μια φωνή ακούστηκε να λέει ‘Είμαστε όλοι μετανάστες’ και επικράτησε πανικός. Συνειδητοποιήσαμε ότι τίποτα δεν έχει νόημα πια. Όμως δε θα γίνουμε σαν τους προδότες πολιτικούς και τους ανθέλληνες, δεν θα πάμε σπίτια μας. Θα ‘φύγουμε’ συντεταγμένα, σαν τάγμα περήφανων Ελλήνων στρατιωτών.»

Οι αστυνομικοί αντίκρυσαν το αποτροπιαστικό θέαμα όταν έφθασαν στο σημείο νωρίς το πρωί μετά από τηλεφώνημα του φύλακα του κτιρίου. Τα πτώματα πάνω από 500 μελών της οργάνωσης κείτονταν στο πάτωμα ενώ τα γιαταγάνια με τα οποία είχαν αυτομαχαιρωθεί βρίσκονταν πεταμένα σε διάφορα σημεία του χώρου και στους τοίχους ήταν γραμμένα με αίμα τα συνθήματα «Είμαστε όλοι μετανάστες» και «Η Νέα Υόρκη δεν είναι ελληνική».

Για το συμβάν ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του FBI, ο οποίος δήλωσε λυπημένος όσο και απορημένος ενώ παράλληλα κάλεσε όποιον έχει παρόμοιες σκέψεις να απευθυνθεί χωρίς καθυστέρηση στα τοπικά κέντρα ψυχικής υγείας ή να επισκεφθεί αμέσως κάποιον ψυχοθεραπευτή ή κοινωνικό λειτουργό.

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή δεν θέλησε να σχολιάσει επισήμως το γεγονός, όμως στους διαδρόμους της Βουλής ο βουλευτής Γιάννης Λαγός κατηγορούσε ευθέως τους «αφελληνισμένους αριστερούς μπολσεβίκους» που «τους μπέρδεψαν τα μυαλά» ως ηθικούς αυτουργούς της τραγωδίας. Σύμφωνα με το βουλευτή, ομάδα αριστερών της ελληνικής κοινότητας της Αστόρια διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο προβολή ντοκυμαντέρ στο «Σταθάκειο» με θέμα τους ανθρακωρύχους Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία και το Βέλγιο, με απώτερο σκοπό να μπερδέψει τα παρευρισκόμενα μέλη του τοπικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής και να τους ωθήσει στην αυτοκτονία.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει για καθετί νεότερο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου