Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Εργατικό Κέντρο Β. Συγκροτήματος Δωδεκανήσου: Επέστρεψε επιστολή της Χ.Α. (ΦΩΤΟ)

Ως ανεπιθύμητες και απαράδεκτες, επέστρεψε το Εργατικό Κέντρο Βόρειας Δωδεκανήσου, τις ερωτήσεις που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή και τις έστειλε στο Κέντρο, για ενημέρωση.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του: «Το φασιστικό νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής έστειλε στο Εργατικό Κέντρο «ενημερωτικό» φαξ με τις ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή. Το υλικό επιστράφηκε πίσω ως ανεπιθύμητο και απαράδεκτο.

Το εργατικό κίνημα, οι εργάτες και οι τίμιοι βιοπαλαιστές καμία σχέση δεν έχουν με την φασιστική μπόχα και τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου .

Όσες προσπάθειες και αν κάνουν να φανούν κατά του συστήματος είναι αυτοί που καλούν τους άνεργους να βολευτούν με μια σακούλα φιλανθρωπία και με 18 ευρώ στα σκλαβοπάζαρα των μεγαλοεπιχειρηματιών .

Είναι αυτοί που χύνουν το δηλητήριο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Είναι αυτοί που συντάσσονται με τη κυβέρνηση στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας

Είναι αυτοί που χειροκροτούν τις απολύσεις

Είναι αυτοί που ετοιμάζουν μπουλούκια θρασύδειλων για να εμποδίσουν το μαζικό κίνημα.

Το οργανωμένο εργατικό-λαϊκό κίνημα είναι το μόνο που μπορεί να απομονώσει το φασισμό και τους εκφραστές του, το ναζισμό, ακόμη και στη "νόμιμη", όπως λένε, εκδοχή του .

Είναι ικανό να μπει μπροστάρης σ’ αυτό τον αγώνα, σε συμμαχία με τα κινήματα των φτωχών αγροτών, επαγγελματιών, τα κινήματα της νεολαίας και των γυναικών.

Είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε τη δύναμη».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου