Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΞΥΛΟ ΣΕ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Επειδή πολύς λόγος έγινε… στα καθεστωτικά ΜΜΕ και σε διαδικτυακούς τόπους παραπληροφόρησης γύρω από τα γεγονότα του Σαββάτου, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη αποκατάστασης της πραγματικότητας και επαγρύπνησης της κοινωνίας εναντία στη φασιστική απειλή.

Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν, οι φασίστες της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Αιγίου μαζί με ομοϊδεάτες τους από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου αποφάσισαν να παρελάσουν στο Αίγιο όντας παροπλισμένοι με καδρόνια , κράνη , πέτρες κ.τ.λ. προς επίδειξη δύναμης και με στόχο ουσιαστικά , να προκαλέσουν οποιονδήποτε συνειδητοποιεί και πιστεύει πως ποτέ ξανά δεν πρέπει να ζήσουμε και να δεχτούμε τον φασισμό.

Σ’αυτόν τον κόσμο ανήκουμε και εμείς. Είμαστε ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ και αυτό είναι μια κοινωνική θέση που πρέπει να γίνει ξεκάθαρη θέση όλης της κοινωνίας, αλλά αντιφασίστες και στην πράξη, έτσι δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητες τις φασιστικές προκλήσεις. Τα μέλη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης Χ.Α. προκάλεσαν εσκεμμένα και επιδεικτικά, κάναμε το αυτονόητο, τους δώσαμε την απάντηση που οφείλει όλη η κοινωνία να τους δώσει, ότι δηλαδή ούτε στο Αίγιο ούτε και πουθενά υπάρχει χώρος και ανοχή για φασιστικές συμμορίες και όποτε επιχειρήσουν να εμφανίζονται, να προκαλούν και να διαδίδουν την ναζιστική ιδεολογία τους, θα τρέπονται σε φυγή ξανά και ξανά, όπως έγινε το Σάββατο.

Τον φασισμό πρέπει να τον τσακίσεις. Καλούμε όλο το σκεπτόμενο κόσμο να δράσει προς αυτήν την κατεύθυνση για να τελειώνουμε μια και καλή με τους Χρυσαυγίτες και όλα τα παπαγαλάκια που σε θέλουν να συνηθίζεις και να συμβιβάζεσαι με την ιδέα του φασισμού γύρω σου ως κάτι αποδεκτό.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΙΓΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. να μιλάμε και για κβαντομηχανική κι αστρονομία

    οι ναζί μισούν της επιστήμες,

    είναι χριστιανοί και παγανιστές,

    είναι και έλληνες λενε,

    είναι ότι τους λένε - δεν κατανοούν

    ότι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν είναι ότι του λέει

    η μαμα - ο μπαμπάς κι οι άλλοι -

    ειναι απλα ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    να μιλάμε και για επιστήμη.

    Ο ναζί μισεί την εξέλιξη - τον απέρριψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή