Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ο φασίστας Χάνδακας υπέρ των πλοιοκτητών

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται μια διαμάχη μεταξυ των ιδιοκτητών των φερυ-μπώτ που εξυπηρετούν την γραμμή Σαλαμίνας-Περάματος (και Φανερωμένης-Νέας Περάμου από τη άλλη πλευρά της νήσου) και του κράτους.

Ο λόγος είναι ότι η κυβέρνηση θέλει τους πλοιοκτήτες να ασφαλίσουν υποχρεωτικά τα πλοία τους σύμφωνα με τον σχετικό νόμο , ενώ οι πλοιοκτήτες αντιδρούν λέγοντας πως δεν είναι υποχρεωτική η ασφάλιση των φερυ-μπώτ γιατί δεν είναι ποντοπόρα πλοία όπως αυτά στα οποία αναφέρεται ο νόμος.

Επίσης , οι πλοιοκτήτες δήλωσαν πως αν τελικά αναγκαστούν να πληρώσουν τις ασφάλειες , τότε θα προχωρήσουν σε αύξηση του εισητηρίου για να καλύψουν τη ζημία. Με λίγα λόγια τα σπασμένα των εφοπλιστών θα τα πληρώσει ο λαός πάλι και μάλιστα σε μια περιοχή που μαστίζεται από την ανεργία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το πορθμείο Περάματος - Σαλαμίνας είναι ίσως το πιο πολυσύχναστο της Ευρώπης με χιλιάδες οχήματα και επιβάτες να μετακινούνται καθημερινά για να πάνε στις δουλειές τους. Πραγματικό χρυσωρυχείο για τους ντόπιους πλοιοκτήτες.

Και μέσα σε αυτή την κατάσταση, έσπευσε και ο γνωστός φασίστας υμνητής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Χάνδακας να πάρει το μέρος των πλοιοκτητών μέσω της φασιστοφυλλάδας του ''Εν Πειραιεί'' http://www.enpeiraiei.gr/news/ η οποία με πολύ ύπουλο τρόπο υποστηρίζει τους πλοιοκτήτες και δήθεν επιτίθεται στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για ''χούντα'' αναφερόμενη στην απαγόρευση του απόπλου μέχρι να πληρωθούν οι ασφάλειες.

Καθόλου δεν ζορίζεται όμως ο Χάνδακας και ούτε μιλάει για χούντες όταν υμνεί τον Κασιδιάρη και την χουντοσυμμορία του Μιχαλολιάκου μέσω της ''Εν Πειραιεί''.http://www.enpeiraiei.gr/news/%CE%B5-%CF%81%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84/

Ούτε όταν κάνει ρατσιστική προπαγάνδα με πρόσχημα το παρεμπόριο http://www.enpeiraiei.gr/news/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B9/

Οι φασίστες της Χ.Α. και τα φερέφωνά τους δινουν πάλι ρεσιτάλ γλυψείματος και δουλοπρέπειας όταν πρόκειται να υπερασπιστούν τους εφοπλιστές.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου