Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SECURITY OI ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ"

Σοκαρισμένη έμεινε η κοινωνία του Ορχομενού μετά τη μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε από δεκαμελή ομάδα που απαρτιζόταν από υπαλλήλους της εταιρείας φύλαξης «MEΓΑΣ SECURITY-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ».

Η ιστορία ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 4 Απριλίου, όταν δύο νεαροί, κάτοικοι του χωριού Κάστρο Ορχομενού, πληροφορήθηκαν για μια διάρρηξη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε εξέλιξη σε σπίτι συχωριανού τους.

Οι νεαροί ενημέρωσαν αμέσως τηλεφωνικά τον υπεύθυνο φύλαξης ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που ήταν σε βάρδια για τα σπίτια του Κάστρου, καθώς πολλοί κάτοικοι του χωριού, είχαν αναθέσει την ασφάλειά τους στη συγκεκριμένη εταιρεία Security, ιδιοκτησίας Αλέξανδρου Λεμπέση.

Κατά την τηλεφωνική όμως αυτή επικοινωνία ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία με αφετηρία τις διαμαρτυρίες του ενός νεαρού προς τον υπάλληλο βάρδιας αλλά και κάποιες «απορίες» που ο ίδιος εξέφρασε περί της «συχνότητας» των περιστατικών, οι οποίες από την άλλη μεριά εκλήφθησαν ως υποννοούμενα για ενδεχόμενη σύνδεση των δραστών με την ίδια την εταιρεία φύλαξης.

Και ενώ όλα έδειχναν πως είχαν λήξει, τρεις ώρες μετά την τηλεφωνική διένεξη και περί τη 1:00 τα ξημερώματα, έφτασαν στο χωριό τρία αυτοκίνητα της συγκεκριμένης εταιρείας από τα οποία κατέβηκαν περίπου δέκα άτομα, οπλισμένα με ρόπαλα και γκλομπς και αφού μπήκαν στο καφενείο του νεαρού με τον οποίο είχε γίνει η τηλεφωνική συνομιλία, χωρίς να πουν τίποτα, άρχισαν να χτυπούν με αυτά τα ρόπαλα αδιακρίτως, όποιον θαμώνα της καφετέριας έβρισκαν μπροστά τους!

Λίγο αργότερα, ένας από αυτούς, βγήκε έξω από το μαγαζί, πήγε σε κάποιο από τα αυτοκίνητα και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο αφού πρώτα έριξε ένα πυροβολισμό έξω από το χώρο του καφενείου.

Στη συνέχεια, το ίδιο άτομο απείλησε με το όπλο τον νεαρό, και αφού πρώτα του κατάφερε ένα δυνατό χτύπημα με το πίσω μέρος του, έριξε και άλλον ένα πυροβολισμό, αυτή τη φορά μέσα στο κατάστημα.

Η συμπλοκή γενικεύτηκε και ένας δεύτερος θαμώνας βρέθηκε να δέχεται αναπάντεχη επίθεση από 4-5 άτομα ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί άσχημα στο κεφάλι.

Η μαφιόζικη όμως συμμορία με τα αυτοκίνητα της MΕΓΑΣ SECURITY δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο πριν χαθούν στο σκοτάδι με τα μαύρα τους ρούχα, άρχισαν να εξαπολύουν απειλές κατά του χωριού:

«Θα σας το κάψουμε το χωριό, δεν ξέρετε με ποιους έχετε μπλέξει» (!)

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο νεαροί οι οποίοι κατέληξαν στο νοσοκομείο, είναι και οι ίδιοι ...πελάτες-ασφαλισμένοι της συγκεκριμένης εταιρείας!

Στο νοσοκομείο επισκέφτηκε τους τραυματίες και ο Δήμαρχος Ορχομενού, ο οποίος εξέφρασε την έκπληξή του «για την απίστευτη αυτή επίθεση η οποία μάλιστα έγινε και από μια εταιρεία η οποία υποτίθεται πως ως αποστολή είχε την αποτροπή του εγκλήματος».

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι υπάλληλοι της εταιρείας MEΓΑΣ SECURITY ανήκουν σε «συγκεκριμένο πολιτικό χώρο», και τόσο ο τρόπος «εργασίας» τους όσο και η εμφάνισή τους, («σιδερένια άρβυλα, όπλα τορναρισμένα, γκλομπ» κλπ), δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφιβολίας περί αυτού.

Οι δράστες της επίθεσης που αναζητούνται από την αστυνομία, βαρύνονται με τα αδικήματα της «απειλής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβίασης του νόμου περί όπλων», ενώ ήδη προανάκριση για την απίστευτη αυτή υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Η zougla.gr, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Αλέξανδρο Λεμπέση αλλά αυτό στάθηκε αδύνατον, αφού ο ίδιος δείχνει να είναι εξαφανισμένος από προσώπου γης, κάποιος δε υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο της MEΓΑΣ-SECURITY, αρνήθηκε να πει το παραμικρό καθώς την στιγμή εκείνη «επιλαμβανόταν ενός επείγοντος σήματος συναγερμού». (...)

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΣ SECURITY? Μάλλον δραστηριοποιείται μόνο στην επαρχία. Στην Αθήνα υπάρχει η MEGA SECURITY (παρεμφερές όνομα) που ο ιδιοκτήτης της είναι χρυσαυγίτης. Ο διευθυντής ασφαλείας μάλιστα της εταιρίας ήταν και υποψήφιος βουλευτής με την Χρυσή Αυγή αλλά δεν εξελέγη παρά μόνο πολιτευτής. Δίνει μεροκάματο 20 ευρώ τη μέρα στους υπαλλήλους του για 12ωρη εργασία και περιστοιχίζεται από μπράβους. Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδη ζουμε σε καιρους με μεγαλη εγκληματικοτητα και εχουμε αναγκη τις εταιριες security ειναι καλο να υποστιριζουμαι τα ατομα που μας προστατευουν εστω και επι πληρωμη...εγω ζω στην ιδια περιοχη με τον ιδιοκτητη της συγκεκριμενης εταιριας οφειλω να πω πως ειναι ενας ευηποληπτος πολιτης και εντιμος ανθωπος...ειναι προφανες οτι εθιχθει προσωπικα και επαγγελματικα κατα την αποψη μου καλα εκανε και προεβει στην πραξει αυτη!επισης μερικοι λασπολογουν και δραττουν την ευκαιρια για να κακολογησουν για αλλη μια φορα το πολιτικο κομμα της χρυσης αυγης γιατι στις μερες μας αυτο πουλαει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απαιτω να βγαλετε τα δημοσιευματα οχι οτι σας συμφαιρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πασχετε απο κιτρινισμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή