Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Λαμία: Χρυσή Αυγή εναντίον... Χρυσής Αυγής!

Σήμερα (14.4.13), στο lamiareport.gr, διαβάζουμε: «Προδότη και βολεψάκια, χαρακτήρισαν τον πρώην υπουργό τα μέλη της Χρυσής Αυγής. (…)

Έξω από το ξενοδοχείο «Σαμαράς» στο κέντρο της Λαμίας, όπου ο Μάκης Βορίδης θα μιλούσε σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, περίμεναν χθες βράδυ τα μέλη της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής, για να τον στολίσουν με πολλά και διάφορα κοσμητικά επίθετα. Δείτε το βίντεο με την «υποδοχή» η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.


Λίγα λεπτά πριν την άφιξη του πρώην υπουργού ένα από τα μέλη της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων επειδή δεν είχε μαζί του αστυνομική ταυτότητα. Το γεγονός σχολίασε στη κάμερα του LamiaReport ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στην περιοχή και πρώην βουλευτής Απόστολος Γκλέτσος». Δείτε το βίντεο:


Ακολουθούν: η είδηση και από το blog «Χρυσή Αυγή Λαμίας»...



.η ανακοίνωση από την Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη...



...και η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής στο xryshaygh.com που... «καταδικάζει την προβοκατόρικη ενέργεια που έλαβε χώρα στην Λαμία και η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής του Κινήματος μας, το οποίο δεν οργανώνει αντισυγκεντρώσεις κατά συγκεντρώσεων άλλων πολιτικών χώρων»!



Αξίζει να σημειωθεί ο... ιδιαίτερος τρόπος που - για ακόμα μία φορά - παρουσίασε είδηση σχετική με τη Χρυσή Αυγή, το «Πρώτο Θέμα»:



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου