Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ούτε στο Λουτράκι, ούτε πουθενά!

...Τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά!

 Κείμενο για τα επεισόδια της 25ης Μαρτίου στο Λουτράκι

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Γερανείων απέφυγε τα μεγάλα λόγια και έμεινε στην πράξη αυτές τις ημέρες,αποδεικνύοντας ότι είναι γέννημα και θρέμμα ενός τόπου ,που έγραψε Ιστορία στην μάχη της Περαχώρας , στον ξεσηκωμό του '21,ενάντια στον Οθωμανικό ζυγό,ενός λαού που πήρε τα άρματα και πολέμησε στα βουνά ενάντια στους ναζήδες,πότισε με το τιμημένο αίμα του αυτή την γη,αντιστεκόμενος στα εγκλήματα των Γερμανών και ντόπιων Ταγματασφαλιτών - συνεργατών τους και έδωσε στην αντίσταση,στις μαύρες μέρες της χούντας και της επταετίας και της μεταπολιτευτικής περιόδου τον ανθό της νεολαίας του.

Η αντίσταση στην επέλαση της ξενόφερτης διμοιρίας των Γερμανοτσολιάδων και δοσίλογων της Χρυσής Αυγής και η απόπειρα τους να καταθέσουνν στεφάνι στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης και Ηρώων του τόπου μας,αποκρούστηκε με απόλυτη επιτυχία,αναγκάζοντας τους εισβολείς σε άτακτη υποχώρηση,εγκαταλείποντας το στεφάνι μαδημένο και πετώντας τα πτυσσόμενα γκλομπ τους στην θάλασσα.

Το προνόμιο της Αντίστασης στους φασίστες,όμως,δεν το είχε μόνο το Α.Μ.Γ.,αλλά το μοιράστηκε με σύσσωμο τον Λουτρακιώτικο Λαό που παραβρέθηκε στην τελετή και αποδοκίμασε την συμμορία που τόλμησε να πατήσει πόδι στα μέρη μας.

Η αστυνομική συνοδεία των νενέκων και προσκυνημένων έπραξε τα δέοντα ,ώστε να διασφαλίσει την παρουσία τους με φυσουνιές,ξύλο και συλλήψεις στους Λουτρακιώτες πολίτες.αλλά και συντηρώντας την εικόνα του Πόντιου Πιλάτου,μοιράζοντας μερικές ψιλές και συλλήψεις και στα φασιστοειδή.

Μετά από το χουνέρι που φάγανε,να το ξέρουν καλά ότι η ευγένεια από μέρους μας,τόσο προς αυτούς που κουβαλήθηκαν,όσο και στους ντόπιου; συνεργάτες τους,έχει τελειώσει προ πολλού.

Η παρουσία μας στο Δημαρχιακό Μέγαρο τις προηγούμενες μέρες,ήταν επιβεβλημένη,για να ξεκαθαρίσουμε στους τοπικούς άρχοντες,ότι η στάση μας θα ήταν αρνητική σε κάθε προσπάθεια αμαύρωσης της τελετής μνήμης ,από τους απογόνους του " εφιάλτη " της Ιστορίας.

Η σύλληψη των δύο νεαρών μελών τπυ Α.Μ.Γ. ήταν η αφορμή την επόμενη μέρα να εκδηλωθεί ακόμα μια Αντιφασιστική ημέρα Αλληλεγγύης,με δεκάδες φίλους και συμπαραστάτες,από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους της περιοχής μας,βάζοντας τα θεμέλια για την αναβάθμιση της ενότητας στην Δράση του Αντιφασισμού της περιοχής μας.

Τους ευχαριστούμες θερμά για την συμμετοχή τους στον αδιάλλειπτο και οργανωμένο αγώνα ενάντια στην ναζιστική και φασιστική απειλή.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑΖΗΔΕΣ
"Το χωριό μας είναι σκληρό για να το μασήσετε ....σπάει δόντια,γκέγκε ;;;"

ANΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου