Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Αναρχοσυριζαίοι απειλούν τα εθνικά μας λαμόγια!


Τελικά αρκεί ένα οργισμένο ποστ και μία αναδημοσίευση για να φανεί η αγαστή υποστήριξη όλης της διαπλεκόμενης μιντιαρχίας, από εθνικιστές και πατριώτες, Χρυσαυγίτες και Νεοδημοκράτες. Αν μάλιστα το οργισμένο ποστ έχει να κάνει με τους μιαρούς “λαθρομετανάστες“, η αντίδραση της ακροδεξιάς πολυκατοικίας είναι παβλοφική. Εντελώς αυτόματη.

Εννοείται βέβαια ότι ένα μοναχικό ποστ ενός αναρχοάπλυτου “Γαλαξιάρχη” δεν αρκούσε για να ακουστεί σαν το κουδουνάκι του Παβλόφ, ώστε να τρέξουν τα σκυλιά της ακροδεξιάς να φάνε το κοκαλάκι τους. Χρειαζόταν η μεσολάβηση του left.gr. Αυτού του ψηφιακού κέντρου του Σύριζα (σχώρα με Θεέ μου). Έτσι λοιπόν, η αναδημοσίευση της προχθεσινής μου ανάρτησης Ναζήδες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι στο left.gr αποτέλεσε την ικανή συνθήκη να μου αποδοθεί ο ρόλος του Επίσημου Συριζαίου-Αναρχικού (αυτά τα δύο πάνε πάντα μαζί) και ν’ αρχίσει το πανηγύρι.

Πρώτος ο ehnikismos.net αποκαλύπτει τα σχέδια των «προοδευτικών διεκπεραιωτών των σχεδίων του Σόρος και της Νέας Τάξης», επειδή λένε «τα πράγματα με το όνομά τους». Αγιούτο Χριστιανοί, οι Αναρχοσυριζαίοι απειλούν τα εθνικά μας λαμόγια!

Ο ναζιστικός “Στόχος” άρπαξε το δημοσίευμα του ethnikismos.net και με κρέμασε κι αυτός με τα μανταλάκια. Τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης να σπιλώσουν το εθνικό μας κεφάλαιο δεν θα περάσουν!

Από το ακροδεξιό σούργελο δεν έλειψαν ούτε οι Λιακοπουλικοί.

Πώς μπορεί ένας συριζαίος να απειλεί δημοσιογράφους; Και το καλύτερο: πώς μπορεί ένας αναρχικός να γράφει λάθος τη λέξη “σκουλήκι”; Παραδοσιακές προστάτιδες ισχυρών και λαμογιών, οι εθνικιστικές δυνάμεις του τόπου, δεν το επιτρέπουν.


…τους πρόλαβε η Νέα Δημοκρατία

Δεν ήταν όμως τα ξεκαρδιστικά -αποκαλυπτικά της ποιότητας όλων των εθνικιστών- δημοσιεύματα των ακροδεξιών (νεοναζιστικών) “Στόχων” που προκαλούν εντύπωση. Είναι που το πρωθυπουργικό γραφείο έσπευσε να τους προλάβει πολύ νωρίτερα στα social media. Ο αγαπητός μου διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος παρακολουθεί το left.gr όπως φαίνεται ακόμη και στην τουαλέτα του, έτρεξε πρώτος από όλους να καρφώσει στο “Πρώτο Θέμα” την επίθεση στο “δημοσιογράφο” Θέμο Αναστασιάδη. Να κάνει σαν καλό φανταράκι διαπλεκόμενων μιντιάδων το καθήκον του, μήπως και καταφέρει να κολλήσει εκείνο το πολυπόθητο τσατσόσημο στο πέτο.

George Mouroutis @gmourout
Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με βαρύτατες ύβρεις κατά του @protothema RT: @leftgr Ναζήδες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι | Left.gr fb.me/2BOvC


…αλλά και να την καταγγείλει στην ΕΣΗΕΑ (σ.σ. κάπου εδώ ο παραλογισμός κλείνει πρώτο τραπέζι πίστα σε τριτοκλασάτο σκυλάδικο της Εθνικής Οδού και το γλεντάει μέχρι πρωίας)

George Mouroutis @gmourout
Είμαι βέβαιος ότι ο λαλίστατος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ θα σπεύσει να βγάλει ανακοίνωση για το υβρεολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ μέσω @leftgr κατά εφημερίδας


Αγαπητοί δεξιοί, ακροδεξιοί, λαϊκοί δεξιοί, φιλελεύθεροι δεξιοί, χιπστεροδεξιοί και λοιπές αναξιοπαθούσες ομάδες της Δεξιάς, κατανοώ το άγχος σας να προστατέψετε έναν κομιστή εκβιαστικών DVD και σακούλας με μαύρα εκατομμύρια σε ξένες τράπεζες (σ.σ. είναι άλλωστε μέσα στα πλαίσια των πατριωτικών σας καθηκόντων). Επίσης καταλαβαίνω ότι είστε αρκετά μεγάλα παιδιά ώστε να ξεβρακώνεστε μόνοι σας και χωρίς βοήθεια, αλλά διατηρώ και την ελπίδα ότι κάποτε θα μάθετε να δένετε και τα κορδόνια των παπουτσιών σας, για να μην τα πατάτε. Αποδέχομαι λοιπόν όλα όσα μου καταμαρτυρείτε Ότι θέλω να φιμώσω την ελεύθερη φωνή ενός νεοναζί απατεώνα. Ότι είμαι ο “τρομοκράτης” του εθνικού μας λαμόγιου . Ότι ξεπήδησα μέσα από τις αναρχικές καταλήψεις κάποιας Βίλας. Ακόμη και ότι διαφθείρω κοριτσόπουλα νοικοκυραίων. Ένα όμως δεν ανέχομαι (και το έχω ξαναγράψει):

«Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ!» 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου