Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΚΛΗΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

undefined
undefined

undefined
undefined
undefined

Σύμφωνα με την αστυνομία μετά την έφοδο στη κατάληψη "Λέλας Καραγιάννη" πάνω στους επικίνδυνους τρομοκράτες βρέθηκαν πλαστικά μπουκάλια με στόμιο (μπιμπερό) ,  σκόνη μέσα σε τενεκεδένιο κουτί στο οποίο αναγραφόταν η κωδική λέξη "φρουτόκρεμα", δοχεία με εύφλεκτο υγρό το οποίο έμοιαζε με γάλα, αιχμηρά αντικείμενα καμουφλαρισμένα ως μολύβια και στυλό τα οποία χρησιμοποιούσαν σε επιθέσεις εναντίων αστυνομικών δυνάμεων και τετράδια με κωδικοποιημένες χειρόγραφες σημειώσεις .

Αυτή τη στιγμή οι άντρες της αντιτρομοκρατικής προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα κείμενα που βρέθηκαν και δίνουν έμφαση ιδιαίτερα σε ένα έγγραφο με τον κωδικό τίτλο "Να Λόλα ένα μήλο" το οποίο θεωρούν οτι είναι σχέδιο για επικείμενη επίθεση σε εργοστάσιο συσκευασίας μήλων

Ο υπουργός προ.πο. μίλησε για "εργαστήρι ανομίας" και έκανε λόγο για τα πολύ σοβαρά ευρήματα της αστυνομίας λέγοντας «Τα όσα βρέθηκαν στο εσωτερικό της  αποδεικνύουν ότι η καταληψη "Λέλα Καραγιάννη" είχε μετατραπεί σε εργαστήριο προπαρασκευής εγκληματικών πράξεων. Συνιστούσε μία διαρκή προσβολή στη μνήμη της Λέλας Καραγιάννη, όπως και μία διαρκή πρόκληση εις βάρος του ελληνικού πολιτιστικού προτύπου. Ο χώρος αυτός δεν μπορούσε να παραμείνει χώρος ανομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου