Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΧΤΥΠΑΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Ενημέρωση από Ξάνθη και Κομοτηνή

Στην Ξάνθη η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 12 η ώρα στην κεντρική πλατεία. Έντονη παρουσία των μπάτσων που είχαν κλείσει με αλυσίδες ΜΑΤ κάθε πρόσβαση προς τα γραφεία των αυγών. Η παρουσία των νεοναζί θλιβερή. Σχεδόν το 90% των παρευρισκόμενων ήταν ο περιφερόμενος θίασος που είχαν φέρει απο Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα και άλλες γειτονικές πόλεις. Οι αντιφασίστες ήταν συνολικά αρκετοί περισσότεροι από τους φασίστες. Ήσυχα τα πράγματα σπάστηκε μόνο μία τράπεζα στην επιστροφή της πορείας προς το πανεπιστήμιο.

Στην Κομοτηνή το απόγευμα έγινε και εκεί μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση για τα δεδομένα της πόλης. Τα Χρυσαύγουλα που μόλις είχανε έρθει από την Ξάνθη ήταν προκλητικά και προκαλούσαν τους διαδηλωτές με μπροστάρη το βουλευτή τους Λαγό. Σε μία φάση όρμησαν από ένα στενό και μαζί με τους μπάτσους επιτέθηκαν στην περιφρούρηση της αντιφασιστικής πορείας. Τραυματίστηκε μόνο μία κοπέλα. Επίσης ο βουλευτής τους ΜΑτθαιόπουλος τραμπούκισε δημοσιογράφο (γυναίκα φυσικά).

Για ακόμη μία φορά είχαμε συνεργασία μπάτσων και ναζί. Η φωτογραφία πιο κάτω είναι ενδεικτική για το τι παίχτηκε.

Μετά τα εγκαίνια της φωλιάς τους με την προστασία των μπάτσων κάνανε πορεία σε γειτονιές μουσουλμάνων προκαλώντας με τα συνθήματα και τη συμπεριφορά τους φυσικά με την ανοχή των μπάτσων που απλά παρακολουθούσαν.


ΑΠΟ ΤΟ INDYMEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου