Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ( Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΠΑΤΟ) ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ...


Τον δουλεύουν καλά τον γκεμπελισμό στη χρυσή αυγή. Στη σελίδα τους κάνουν λόγο για εκατοντάδες "κατοίκους" (λέγε με ναζιστή μαχαιροβγάλτη) στη μάζωξή τους στα Μέγαρα και παραθέτουν και φωτογραφίες. Ψάχνοντας την είδηση από αλλού η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Αρκεί μια απλή σύγκριση δυο φωτογραφιών, η πρώτη από τη σελίδα τους και η δεύτερη από τον Ζούγκλα..


Η πρώτη φωτογραφία από τη σελίδα τους είναι προσεκτικά τραβηγμένη. Φαίνονται πολλοί και "κακοί". Η "περιφρούρηση" (για τα μάτια του κόσμου προφανώς αφού πάντα τα ματ τους προστατεύουν) σε πρώτο πλάνο και φυσικά δε φαίνεται πόσοι πραγματικά είναι.

Στη δεύτερη φωτογραφία ο μύθος των πολλών και μάχιμων καταρρέει. Ο μίζερος θίασός τους δεν γεμίζει ούτε καν το στενό. Την επόμενη φορά μήπως θα ήταν καλύτερα να τον κάνατε τον περίπατο στο πεζοδρόμιο ρε ελληναράδες??

3 σχόλια:

  1. Γνωστή τακτική τα ψέματα: http://bit.ly/TmT4Jo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρηγοριομαστε με φωτογραφιες τα τελευταια γκαλοπ τους δειχνουν στο 12%
    και αν διαλυθει και ο Καμενος ο οποιος ητανε λιγο ρατσιστις στο μεταναστευτικο λαικιστης στο θεμα του μνημονιου και καταφερνε και μαζευε τους λιγοτερο ακραιους δεξιους ο κοσμοσ αυτος τωρα θα παει προς την χρυση αυγη . Στη δεξια παραταξη μενει η μνημονιακη ΝΔ και η α δηθεν αντιμηνομιακη χρυσυ αυγη στις επομενες εκλογες θα κανουνε παρτυ τουσ βλεπω στο 20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσωπικα πιο πολυ υπολογιζω το δρομο παρα τις εκλογες και εκει οι ναζι μονο με μπατσους μεχρι στιγμης κινουνται...ετσι και αλλιως εκλογικα αμα το πας σκεψου ποσοι δε θα ψηφισουν χ.α. και θα το ρηξουν ν.δ. μονο και μονο για να μη βγει ο συιρζα κυβερνηση

      Διαγραφή