Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΟΤΑ κατά Χρυσής Αυγής


Το Συνδικάτο του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αττικής καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή, για την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζητώντας στοιχεία για τις καταλήψεις των εργαζόμενων. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

 «Το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή, η οποία με ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή ζητάει στοιχεία για τις καταλήψεις των εργαζόμενων και τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση για την απομάκρυνση των καταληψιών.

Όλα αυτά τα κάνει η Χρυσή Αυγή γιατί θέλει να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι, να σταματήσουν κάθε μορφής κινητοποιήσεις για να περάσει η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή κάνει πλάτες στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι υπεύθυνη και για την κατάσταση που βιώνουν σήμερα η εργαζόμενοι.

Κουβέντα δεν λέει η Χρυσή Αυγή γιατί συμφωνεί με τις απολύσεις, με την υποχρηματοδότηση των δήμων, με τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, με τις ιδιωτικοποιήσεις κλπ.

Το μόνο που ξέρει είναι να λειτουργεί ως δουλεμπορικό γραφείο «ευρέσεως εργασίας», που στήνει πλάτες στην κυβέρνηση για να σπρώχνει στα αφεντικά, ως ντίλερ τους πάμφθηνους (18 ευρώ μεροκάματο) Έλληνες εργάτες δίχως δικαιώματα ή ασφάλιση.

Είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο, για το σύστημα η Χρυσή Αυγή γιατί ο στόχος της δεν είναι άλλος από το να μην αγωνιστούν ενωμένοι και συσπειρωμένοι οι εργαζόμενοι για να ανατρέψουν αυτό το σύστημα που τους φτωχοποιεί .

Το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει την κυβέρνηση και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης που διαθέτει την αστυνομία για να συγκεντρώνει στοιχεία από τους δήμους προκειμένου να απαντήσουν στη χρυσή αυγή.

Απαιτούμε από τους δημάρχους να μη δώσουν κανένα στοιχείο για τους αγώνες των εργαζομένων στους δήμους.

Το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους των δήμων με ανακοινώσεις τους να καταγγείλουν τη Χρυσή Αυγή η οποία στοχοποιεί τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους και μπαίνει μπροστά για την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης χτυπώντας παράλληλα όλους εμάς.



Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να βγάλουν συμπεράσματα και να σταθούν απέναντι σ’ αυτούς που μας εξαθλιώνουν. Να συσπειρωθούν στο συνδικάτο. Να οργανώσουμε την πάλη μας. Να πετάξουμε από τον σβέρκο μας τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό».

ΑΠΟ ΤΟ "ΕΝΙΚΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου