Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Eνημέρωση για το αυγό του φιδιού στη περιοχή του Ζωγράφου

Ενημερώνω τους συμπολίτες, πριν είναι πολύ αργά, ότι έχουν ξεκινήσει προσπάθειες προπαγάνδισης της ΧΑ στη γειτονιάς μας, διαμέσου κεντρικού περιπτέρου. Το περίπτερο βρίσκεται στη διασταύρωση Ούλωφ Πάλμε και Γρ. Αυξεντίου και είναι μπροστά από τη NEOSET. Ναι, καλά καταλάβατε, είναι αυτό που χωροθετήθηκε εκεί επί δημαρχίας Καζάκου, με αποτέλεσμα να φράξει τη δίοδο και τα σκαλιά των πεζών, και να αναγκαστεί η σημερινή δημοτική αρχή να κατασκευάσει νέες σκάλες, με έξοδα φυσικά δικά μας. Τα περιστατικά που αποδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο περίπτερο εκτελεί χρέη διαφημιστικού περιπτέρου της ακροδεξιάς είναι τα παρακάτω:

1) πολλές φορές που πέρασα από εκεί, είχε κρεμασμένους “ΣΤΟΧΟΥΣ”, σε περίοπτη θέση

2) την ημέρα που η Αυγή δημοσίευσε το τελευταίο σχέδιο διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ (4/11), η Αυγή είχε εξαφανιστεί από το πρωί, με την αστεία δικαιολογία ότι “μόνο τέσσερα φύλλα μου έφεραν και εξαντλήθηκαν”

3) σήμερα 7/11, στο περίπτερο ήταν κρεμασμένα δύο τεύχη της ΧΑ, σε περίοπτη θέση και τα δύο, και όλες οι άλλες εφημερίδες ήταν αδιάφορες έτσι ώστε να μην υπάρχει και ανταγωνισμός. Σε δική μου αντίδραση ότι δεν είναι υποχρεωμένη να κρεμάει τα φύλλα της ΧΑ και μάλιστα εις διπλούν, άρχισε ένας διάλογος του στυλ “εφόσον είναι νόμιμο, εγώ το πουλάω και δεν θα μου πεις εσύ”. Σε απάντηση μου ότι πρόκειται για εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση και κανείς δεν έχει δικαίωμα να την προπαγανδίζει και πως κύκλοι που συνδέονται με αυτήν ευθύνονται αποδεδειγμένα για το κάψιμο δύο κοινωνικών χώρων στη γειτονιά, η ιδιοκτήτρια απάντησε ότι “αυτοί που σας έκαψαν κάτι θα ξέρουν…”. Η αντιπαράθεση, όπως είναι αναμενόμενο, κατέληξε με απειλές της ιδιοκτήτριας ότι θα καλέσει άμεσα κάποιον να με κανονίσει (την αστυνομία, τους φίλους της, και τους δύο σε ένα;). Για το παρουσιαστικό και το ύφος της ιδιοκτήτριας δεν θέλω να σχολιάσω, αλλά δεν ερχόταν σε αντίθεση με ότι έχουμε γνωρίσει από αυτόν τον χώρο. Διευκρινίζω ότι πρόκειται για σχετικά νέα γυναίκα και όχι για μια ηλικιωμένη που εργάζεται επίσης εκεί.

Εν κατακλείδι, εύχομαι να έχω κάνει λάθος και απλά να πρόκειται για μια φιλοχρήματη περιπτερού, η οποία βλέπει “ψωμί” στους δολοφόνους και πάει να τσιμπήσει κανένα ψίχουλο. Στην περίπτωση αυτή, καλώ τους συμπολίτες να της απευθύνουν μαζικά τις κατάλληλες εγκλήσεις, ώστε να πάψει άμεσα αυτή η “παραφωνία” στη γειτονιά μας και να αποτελέσει και παράδειγμα για τους υπόλοιπους ενδεχόμενους μιμητές της. Αν, όμως, πρόκειται για θύλακα της ΧΑ στο κέντρου του Ζωγράφου, καλώ όλες τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις, τις δημοτικές παρατάξεις, τους συλλόγους και κάθε πολίτη που του έχει μείνει απόθεμα ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας να λάβει άμεσα τα μέτρα του.

Κ.Α.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου