Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Aναλυτικη Ενημερωση απο το Σ/Κ στην Κρητη



Παρασκευή 23/11

 Μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση 1000-1200 ατόμων στο Ηράκλειο. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν και αντιφασίστες από χωριά της Κρήτης (Ανώγεια, Αρχάνες). Μετά την συγκέντρωση ακολούθησε συνέλευση που αποφάσισε την κινητοποίηση στην Χερσόννησο. Κατάληψη τηλεοπτικού σταθμού πραγματοποιήθηκε στα Χανιά.

Σάββατο 24/11

Εκδήλωση της Χ.Α στα Χανια με 100 περίπου φασίστες μέσα και 600 αντιφασίστες εκτός. Τουλάχιστον 5 δημοιρίες και πολλοί ασφαλίτες είχαν αποκλείσει ακόμα και την οπτική επαφή μεταξύ των δυο ομάδων. Η συγκέντρωση διέρκησε εως ότου εξασφαλίστηκε ότι οι ναζιστές δεν θα κάνουν οποιαδήποτε παρέμβαση στην πόλη.

Κυριακή 25/11

Εκδήλωση 100-120 νεοναζί ( καμιά 30αριά η περιφρούρηση οι υπόλοιποι όλων των φύλων και των ηλικιών) στην Χερσόνησσο και αντισυγκέντρωση 150 αντιφασιστών. Κατά την διάρκεια της αντισυγκέντρωσης αποτράπηκε η είσοδος κάποιων φασιστών και σπάστηκε το αμάξι λιμενόμπατσών που πήγαιναν στην εκδήλωση. Το μέρος που απέχει 25 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και η κακή οργάνωση δεν επέτρεψαν να παρεβρεθεί περισσότερος κόσμος στην αντιφασιστική.Κλουβα και 3 δημοιρίες μεταξύ των συγκεντρωμένων αλλά και 2 δημοιρίες πίσω από τους αντιφασίστες που δήλωναν τις προθέσεις των μπάατσων. Σχετικά με τις δηλώσεις του κασιδιάρη ότι θα μας γαμήσει κτλ αρκεί να αναφέρουμε ότι με εντολή του (;) εμφανίστηκε και δεύτερη κλούβα ενώ στην συγκεντρωσή τους στα γραφεία στην Αλλικαρνασό (μη ανακοινωμένη) εμφανίστηκε και τρίτη κλουβά για να τους προστατεύει. Οι ναζιστές βουλευτές εμφανίστηκαν μόνο μια φορά στην πόλη του Ηρακλείου και αυτή όταν πήραν το καράβι για να φύγουν με δημοιρίες δεξιά και αριστερά στην πόρτα του πλοίου. Ο φόβος φυλλάει τα έρμα...

Σε γενικές γραμμές αυτό που μένει είναι η τεράστια υπεροπλία των μπάτσων, η σχετική αποτυχία των εκδηλώσεων των Ναζι,η υψωμένη σημαία της Χουντας στο Βελβεντερε και η γνωριμία με κάποια χωριά της Κρήτης που σκοπεύουν να αντιπαρατεθούν στους φασίστες...

''Τούτη είναι η εποχή μας, καλή ή κακή, ωραία ή άσκημη, πλούσια ή φτωχή, δεν τη διαλέξαμε'' Νίκος Καζαντζάκης

ΖΗΤΩ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ



Ποιά σχετική αποτυχία των εκδηλώσεων των Ναζι;

Τα σκουλίκια έπαθαν πολιτική πανωλεθρία στο νησί.

Πέντε βουλευτές, το αφαν-γκατέ και καλά της συμμορίας τους (Παπάς,Καιάδας,Μπαρμπαρουσης,Κλασιδιάρης και Μιχος) συν την προστασία τους 20 άτομα συν τα γίδια που κατεβάσαν απο Αθήνα και δεν μαζέψαν ούτε εκατό νοματαίους στα Χανιά...

Για το Μπελβεντερε υπάρχει αξιοπιστη πληροφορία ότι γυρω στους 100 ήταν αυτοι που περάσαν την είσοδο του ξενοδοχείου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο χουντικός σκουλής έβαλε όλο το πρoσωπικό του ξενοδοχείου να χειροκροτάει για να φαίνεται γεμάτη η αίθουσα των 150 ατόμων Τις προηγούμενες ημέρες έπαιξε αγγελία στις "Κρητικές Αγγελιες" για έκτακτο προσωπικό όλων των ειδών την οποία και αναρτώ.

(info για σκουλή εδώ: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1415591

και εδώ https://mpalothia.wordpress.com/2012/11/23/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF/ )

Σκουλή - Σκουλίκι - έρχεται ξυλίκι

Η πληροφορία που είχαμε για την πρόθεσή τους να καταλήξουν σε ρακοκάζανο στο Ζαρό τελικά δεν επιβεβαιώθηκε καθώς προτιμήσαν να μπουν στο καράβι τροχάδην και με την συνοδεία διμοιριών.

Πουθενά δεν εμφανίστηκαν δημόσια! Για να φτάσουν στα γραφεία τους στην Αλικαρνασσό χρειάστηκε να αποκλειστούν τα γύρω τετράγωνα για ώρες. Τα καλυτερα τώρα αρχίζουν χρυσαυ-γίδια ;)

Αντιθέτως η πορεία του Ηρακλείου ήταν μαζικότατη με 1200 άτομα περίπου συμμετοχή και με συμμετέχοντες απο Ανώγεια,Αρχάνες,Σταλίδα και Άγιο Νικόλαο-Ιεράπετρα. Τα νταηλίκια που έκαναν στον Ζαρό εκ του ασφαλούς να τα ξεχάσουν γιατί θα τους κόψουμε τα χέρια απο την ρίζα. Ο χρυσαυγίτης τραμπούκος που ήταν επικεφαλής της δολοφονικής επίθεσης στον Ζαρό είναι και αυτός που παρέδωσε την σημαία με τον φοίνικα της 21Απριλίου στον Παππά (φώτο παρακάτω). Έχει την πλήρη κάλυψη των αυγών παρότι εκρεμμούν εις βάρος του πολλές υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου και το ποιόν του είναι γνωστό σε όλη τη περιοχή του Ζαρού.

Εδώ να σημειωθεί ότι έγινε συνέλευση φορέων στον Ζαρό για τους χρυσαυγίτες τραμπούκους και αποφασίστηκε κοινωνική και οικονομική απομόνωση.Προσεχώς θα υπάρξει ανακοίνωση και απο τους ίδιους ...

Όσο για την κλάψα του Κλασιδιάρη ότι σπάστηκαν μαγαζιά και αυτοκίνητα, όλα αυτά είναι μαλακίες.

Σπάστηκε ένα xara του λιμενικού (ασφαλίτικο χωρίς αναγνωριστικά) που πλησίασε την συγκέντρωσή μας και μας ρώταγαν πως πάνε στην Χρυσή Αυγή τους οποίους τους φιλοδωρήσαμε και με αρκετές παλουκιές για την ευφυΐα τους ->

http://www.cretalive.gr/crete/view/ede-apo-to-limenarcheio-gia-thn-bolta-sth-sugkentrwsh-ths-ch.a.-me-to-uphre/50828

Επίσης εντοπίσαμε τον χρυσαυγίτη Δοξαστάκη (ο σκατόγέρος στο 4:14 του βίντεο),

http://www.youtube.com/watch?v=YwY0QY992YA

ιδιοκτήτη των παιδικών κατασκηνώσεων Αργοναύτες να έχει στηθεί απέναντι απο την συγκέντρωσή μας στην Χερσόνησσο και να παίρνει τηλέφωνα.

Info εδώ: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1416664

Τον φιλοδωρήσαμε με μερικά γαλλικά και τον στείλαμε κουτί στα χρυσαυ-γίδια συναγωνιστές του ...


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο: