Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ακόμα ένα κυνοβουλευτικό σόου της χρυσής αυγής ενάντια στο athens.indymedia

O ναζί βουλευτής της χρυσής αυγής Παναγιώταρος, επιλέχτηκε αυτή τη φορά να πρωταγωνιστήσει στην νέα παράσταση που έδωσε το ναζιστικό κόμμα μέσα στη βουλή.

Έκανε επερώτηση σχετικά με το indymedia, με αφορμή και καλά, ένα βίντεο ανάληψη ευθύνης για την αντιφασιστική δράση στον Άλιμο, που ανέβηκε στο you tube και μεταφέρθηκε και στo Indymedia. Έτσι ρωτάει τον υπουργό καταστολή Δενδια και τον υπουργό δικαιοσύνης για τη διαδικασία που ακολουθούν τα υπουργεία τους ενάντια στο Indymedia. Με λίγα λόγια τους λέει οτι έχουν γίνει μηνύσεις ενάντια στο Indymedia αλλά αυτό εξακολουθεί να εκπέμπει υποστηρίζοντας ότι η σελίδα αποτελεί τον πυλώνα της τρομοκρατίας. Απαντώντας ο Καραγκούνης, υφυπουργός δικαιοσύνης αναφέρεται εκτεταμένα αλλά με διπλωματικό τρόπο στην εξέλιξη των μηνύσεων όμως ταυτόχρονα στοχοποιεί ευθέως πολιτικούς χώρους αλλά και ανθρώπους.

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη ούτε για το ρόλο που παίζει ο ναζισμός στην συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία αλλά ούτε και για τις δυνατότητες και προθέσεις του κράτους και της εξουσίας. Είμαστε εδώ και θα είμαστε πάντα εδώ για να υπερασπιστούμε και να αναδείξουμε το λόγο και τους αγώνες των καταπιεσμένων, εργαζόμενων, μαθητών, φοιτητών, ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο.

Δεν μας τρομάζουν οι απειλές τους, είτε προέρχονται από το παρακράτος είτε από την εξουσία και έχουμε αποδείξει ότι αμέσως μόλις κινηθούν ενάντια στα μέσα που διαθέτουν οι αγωνιστές, θα μας βρουν όλους μπροστά τους!

Το Indymedia αλλά και γενικότερα η αντιπληροφόρηση είμαστε όλοι εμείς και θα υπερασπιστούμε τα μέσα μας αλλά και τους χώρους μας, ενάντια στον ολοκληρωτισμό των ναζί δολοφόνων και του κράτους, ενάντια στην παραπληροφόρηση των καθεστωτικών μέσων. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτό!

ΠΗΓΗ

Οι ναζί ακόμα μια φορά γίνονται η αιχμή της κρατικής καταστολής.Η ηλιθιότητα του επιχειρήματος τους ότι πρέπει δηλαδή  να κατέβει το indymedia επειδή σε αυτό ανεβαίνουν αναλήψης ευθύνης φανερώνει το άγχος τους να βρουν κάποια αφορμή ώστε να χτυπήσουν  μια σελίδα η οποία δεν είναι ελεγχόμενη απο το σύστημα. Με τη λογική τους θα έπρεπε να κλείσουν και εφημερίδες οι οποίες δημοσιεύουν αναλήψεις ευθύνης να κλείσει και το youtube στο οποίο και ανέβηκε το βίντεο στο οποίο αναφέρεται ο Παναγιωταρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου