Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Γερμανοί ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησαν Ελληνίδα. Να τους χαίρονται...

Καλούνται όσοι χειροκρότησαν την επίθεση του Κασιδιάρη στη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλλη και όσοι χειροκροτούν τις ρατσιστικές δολοφονικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μετανάστες και ομοφυλόφιλους, να χειροκροτήσουν και την επίθεση ενάντια σε Ελληνογερμανίδα στο Βερολίνο από ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής.


Την ημέρα του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας – Γερμανίας, η Ανγκελίνα Λ., ελληνογερμανίδα, ετών 19, είχε πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα στην κεντρική γιγαντοοθόνη στην πύλη του Βρανδεμβούργου, κρατώντας μια ελληνική και μια γερμανική σημαία. Ήδη από το τρένο είχε δεχτεί φραστικές επιθέσεις από «περήφανους» Γερμανούς, αντίστοιχους ελληνάρες που επιτίθενται τα βράδια με μαχαίρια σε μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα. Μόλις έγινε το 4-2 και οι φίλοι της Ανγκελίνας είχαν πάει να φέρουν μπίρα, εμφανίζεται κάποιος άγνωστος και της ρίχνει μία πολύ δυνατή μπουνιά στο μάτι, με αποτέλεσμα η κοπέλα να λιποθυμήσει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου η διάγνωση έδειξε ότι τα οστά γύρω από το μάτι της είχαν γίνει θρύψαλα. Στο χειρουργείο της έβαλαν μεταλλική λάμα γύρω από το μάτι, την οποία θα κρατήσει για όλη της τη ζωή.


Οι αντίστοιχοι εγχώριοι εγκληματίες και οι χειροκροτητές τους έχουν να γιορτάσουν ακόμη έναν ξυλοδαρμό, λίγους μόνο μήνες αργότερα από την αποκάλυψη της ακροδεξιάς νεοναζιστικής οργάνωσης National Sozialistischer Untergrund, υπεύθυνης για μια σειρά στυγνές, ανεξιχνίαστες δολοφονίες που είχαν απασχολήσει για περισσότερο από μια δεκαετία τη γερμανική κοινωνία και τις αρχές. Μεταξύ των θυμάτων των νεοναζιστών και ο Έλληνας καταστηματάρχης Θεόδωρος Βουλγαρίδης που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο κατάστημά του στο Μόναχο, τον Ιούνιο του 2005. Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση εδώ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου