Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΝΔ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΒΙΑΣΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗ!

Πάντα γνωρίζαμε ότι το συντηρητικό και αντιδραστικό σύνθημα «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» αποτελεί το φερετζέ για τα μεγαλύτερα εγκλήματα, που στιγματίζουν για πάντα την πορεία ανθρώπων και κοινωνιών. Διαφθορά, Διαπλοκή, οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα, σεξουαλικά εγκλήματα συνόδευσαν την πορεία του αστικού κατεστημένου, ταυτίστηκαν με τη δεξιά και ακροδεξιά.

Στην Ιεράπετρα όμως αποκαλύπτεται ότι ενεργή συμμετοχή στην συγκάλυψη των καταγγελιών της 25χρονης μητέρας θύματος, εις βάρος του γυμναστή και σημερινού λυκειάρχη Xρυσαυγίτη, έπαιξε τοπικός βουλευτής της ΝΔ και υφυπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή. Της γαλάζιας παράταξης που στιγματίστηκε από το σεξουαλικό και πολιτικό σκάνδαλο Ζαχόπουλου και έριξε απίστευτη ρετσινιά στον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό, μιας κυβέρνησης που υπόκυψε στον εκβιασμό του Μαύρου Τρύπα και εκδότη του σιχαμερού Θέματος, που με τη σειρά του περιέφερε το μαύρο χρήμα καρπό του εκβιασμού σε όλη την Ευρώπη, χωρίς κανείς να τιμωρηθεί.
Από την παραπάνω όμως βρώμικη υπόθεση αποδεικνύεται ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και η Χρυσή Αυγή αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία, όπως απέδειξαν και οι καταγγελίες πρώην στελέχους των νεοναζιστών για τη χρηματοδότηση τους από τα δύο αστικά κόμματα, που περιβάλλουν στις τάξεις τους εγκληματικά στοιχεία. Ενδεδυμένα την ιδιότητα του προπονητή και δασκάλου, όχι μόνο χειραγωγούν και προσηλυτίζουν στις άρρωστες και αντικοινωνικές ιδέες τους νέους ανθρώπους, αλλά τους διαφθείρουν και τους καταστρέφουν πνευματικά και ψυχολογικά. Ο Χρυσαυγίτης τραμπουκίζει και δολοφονεί, αλλά πάντα θα είναι εκεί ο πολιτευτής των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να συγκαλύψει, εκμεταλλευόμενος τα συντηρητικά αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας, τιμωρώντας το θύμα και αναγορεύοντας το θύτη σε Τιμητή.
Χαρακτηριστικά τα όσα καταγγέλλονται στο tvxs.gr "Ιεράπετρα: Μαθήτρια καταγγέλλει βιασμό από ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής": Μια απίστευτη υπόθεση είδε στο φως της δημοσιότητας με αφορμή τις καταγγελίες για ναζιστική προπαγάνδα και στρατολόγηση νεαρών μαθητών από καθηγητή, και μάλιστα διευθυντή σχολείου, στην Ιεράπετρα.
O διευθυντής (σύζυγος υποψήφιας με την ΧΑ στο Λασίθι) διαγράφηκε από την ΕΛΜΕ μετά από τις καταγγελίες για προπαγάνδα μέσα στο σχολείο. Σήμερα βγήκε στον τοπικό ραδιόφωνο ΗΧΩΝΕWS να απαντήσει στις καταγγελίες, μιλώντας για τις αξίες που πρεσβεύει ο ίδιος στο σχολείο, στην κοινωνία κτλ. Ακροάτρια που άκουγε τις δηλώσεις, κάλεσε στο σταθμό και κατήγγειλε ότι από τον συγκεκριμένο κύριο υπέστη κατά συρροή βιασμούς όταν ήταν ανήλικη και εκείνος γυμναστής και ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια στην πόλη που έχουν υποστεί τα ίδια. Στο βάθος φαίνεται εμπλοκή βουλευτή που συγκάλυψε την υπόθεση λόγω κουμπαριάς με τον διευθυντή. Η εισαγγελία Λασιθίου ζήτησε άμεσα το ηχητικό από τον ραδιοφωνικό σταθμό.
Σύμφωνα με καταγγελίες που παρουσιάστηκαν στο Athens.indymedia.org "Μετά την απόφαση τη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, να διαγράψει από το Σύλλογο τον Πετράκη με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές μέσα στα Σχολεία και τα Γυμναστήρια της πόλης, το κουτί της Πανδώρας άνοιξε και το αυγό του φιδιού γέννησε το μόρφωμά του. Ο κ. Καλλιμάντζαλης Βασίλειος, πρόεδρος της ΕΛΜΕ,, κατήγγειλε από το βήμα του Ρ/Σ σταθμού του ΗΧΩ 99.8, τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου και εξήγησε το πώς η ΕΛΜΕ προχώρησε στην απόφαση αυτή. Από νωρίς το πρωί, η "άλλη πλευρά" διεκδικούσε αντίλογο με το πρόσχημα ότι ένας άνθρωπος λοιδορείται δημόσια κι έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Πετράκη, κα Φλεβαράκη Μαρία, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λασιθίου με τη Χρυσή Αυγή, απαίτησε να βγει ο σύζυγός της στον αέρα για να διαψεύσει τις "ανήθικες" σε βάρος του κατηγορίες... Έτσι έγινε. Ο "καθηγητής" τηλεφώνησε, τοποθετήθηκε δημόσια με προκλητικό ύφος και αισθανόμενος ότι πήρε τη ρεβάνς του, έκλεισε ως Καρδηνάλιος!
Η συνέχεια είναι σοκαριστική. Μία γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ, οργισμένη ζήτησε το βήμα του σταθμού για να καταγγείλει τον κατά συρροή παρα φύσιν βιασμό σε βάρος της από το Χρυσαυγίτη Πετράκη. Η μαρτυρία της είναι ένα ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ στα μούτρα μιας ολόκληρης κοινωνίας που αν δεν ενεργήσει άμεσα για να στείλει τους εγκληματίες νεοναζί στα σκουπίδια, θα είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ.
Το αρχείο ήχου έχει πάρει το δρόμο για τον Εισαγγελέα. Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο
Ο γυμναστής-λυκειάρχης Πετράκης είναι κουμπάρος του Πλακιωτάκη, βουλευτή Λασιθίου της ΝΔ και υπουργού της κυβέρνησης Καραμανλή. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η βρωμερή υπόθεση είχε εξαφανιστεί στα αρχεία των δικαστικών αρχών. Δεν κατέβασε ο ίδιος υποψηφιότητα και έβαλε για βιτρίνα την γυναίκα του γιατί ακριβώς είχε λερωμένη την φωλιά του και αυτό ήταν γνωστό και στα μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας-κόμματος.
Ο κόσμος το είχε τούμπανο στην Ιεράπετρα και αυτός κρυφό καμάρι ... Απλά για μια άλλη φορά αποδεικνύεται ότι οι μικρές κοινωνίες κρύβουν με την μεγαλύτερη προσήλωση τα μεγαλύτερα εγκλήματα, καθώς αυτός ο τύπος αντί να εξαφανιστεί από εκπαιδευτικός αντιθέτως αναβαθμίστηκε σε διευθυντή του νυχτερινού ΕΠΑΛ επί ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα έκανε και ναζιστική προπαγάνδα στου μαθητές του . Απορίας άξιο πως οι γονείς ενώ όλη η Ιεράπετρα ήξερε το ποιόν του άφηνε να παιδαγωγεί τους νεαρούς μαθητές και μαθήτριες
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1330944
1399061 η μαρτυρία ξανά
http://www.youtube.com/watch?v=sNzS_7cN2Rs&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=MW_I20qLMqQ&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=uwQJHKXvV-U&feature=youtu.be
Αναδημοσιεύουμε σχετικά ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (1η Ιουνίου 2009) που αποκαλύπτει τι σημαίνει να επικαλείσαι το «εθνικό συμφέρον» για να ικανοποιείς προσωπικές πολιτικές βλέψεις και το βρωμερό σύστημα των πελατειακών σχέσεων που συντηρεί και εκμεταλλεύεται ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Μητσοτάκη.
Ως γνωστόν, ο Στρατός αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά οχυρά των πελατειακών σχέσεων, που η εκάστοτε κυβέρνηση, είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε της ΝΔ, χρησιμοποιεί σύμφωνα με τις στενές κομματικές της ανάγκες, εξαγοράζοντας με ποικίλους τρόπους τόσο την υποχρεωτικά στρατευμένη νεολαία, όσο και το επαγγελματικό προσωπικό.
Οι σκανδαλώδεις πρόσφατες προσλήψεις προσωπικού και οι κρίσεις των αξιωματικών απέδειξαν το εύρος του κομματικού εναγκαλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και τα πολλαπλά πλοκάμια ελέγχου και χειραγώγησης του μόνιμου προσωπικού, σε εποχές που αυξάνεται κατακόρυφα η συμμετοχή του ελληνικού στρατού σε ιμπεριαλιστικές αποστολές και διευρύνεται ο ρόλος του στο πλαίσιο της καταστολής του «εσωτερικού εχθρού» και των μεταναστών, ενώ η συμπεριφορά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας απέναντι στους φαντάρους είναι προκλητική.
Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση της ΝΔ διαμέσου του κομματικά ελεγχόμενου τύπου, των εκδοτών που τρέφει με τις κρατικές διαφημίσεις, αφήνει να διαρρεύσουν σενάρια περί μείωσης της θητείας, με μόνο στόχο την υφαρπαγή της ψήφου της νεολαίας.
Όμως υπάρχουν και σταθεροί τρόποι, με τους οποίους η κυβέρνηση επιχειρεί την εξαγορά των στρατευμένων. Οι Μετατάξεις των γαλάζιων βυσμάτων σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία ποτέ δεν σταμάτησαν, ενώ διατηρούνται και αυξάνονται τα προνόμια των φαντάρων που υπηρετούν εκεί: άγραφες άδειες κάθε μήνα - τα γνωστά off - χαρακτηρισμός ακόμη και των μονάδων δίπλα ή και μέσα στο λεκανοπέδιο της Αττικής ως Παραμεθόριο, ώστε να δικαιολογούνται άγραφες άδειες (Πτέρυγα Μάχης Ελευσίνας, Πτέρυγα Μάχης Τανάγρας, Ραντάρ Πάρνηθας, Σκαραμαγκάς κλπ). Οι Μεταθέσεις τρέφουν τη βυσματοκρατία που αναπτύσσεται σε κάθε επίπεδο εξουσίας (δήμαρχοι, νομάρχες, μητροπολίτες, στρατιωτικοί και βεβαίως το γραφείο του υπουργού Β.Μεϊμαράκη) και πραγματικά βιομηχανοποιείται μέσα από τις οργανώσεις νεολαίας των δύο κομμάτων ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-ΟΝΝΕΔ-ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ.
Υπάρχει όμως και μια αθέατη ευνοιοκρατική τακτική που με πολύ συγκεκριμένο τρόπο υλοποιούν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και οι υφυπουργοί του. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά η επίσκεψη τους σε συγκεκριμένα Κέντρα Εκπαίδευσης στην ορκωμοσία των φαντάρων ώστε να τους φιλοδωρήσουν με περισσότερες μέρες αδείας. Έτσι λοιπό, ενώ οι ορκισμένοι φαντάροι στα Κέντρα Εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς θα λάβουν (2), το πολύ (3) μέρες άδεια ορκωμοσίας, στα Κέντρα Εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, στα Κέντρα Εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς που βρίσκονται στις εκλογικές περιφέρειες των εν λόγω πολιτικών, θα λάβουν πολύ περισσότερες.
Τα τελευταία χρόνια και μετά τις συστηματικές καταγγελίες μας, ο υπουργός και κυρίως οι υφυπουργοί του επισκέπτονται και άλλα Κέντρα Εκπαίδευσης παρέχοντας σε περισσότερους φαντάρους τη χαρά της μεγαλύτερης άδειας ορκωμοσίας. Πρακτική όμως που εν πολλοίς λειτουργεί ως «ξεκάρφωμα» αφού οι «παλιές αγάπες» στα βυσματικά κατά κόρον σώματα Πολεμικού Ναυτικού-Πολεμικής Αεροπορίας διατηρούνται στο ακέραιο.
Στο πλαίσιο αυτής της τακτικής, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γ.Πλακιωτάκης επισκέφτηκε ξανά την 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, όταν ορκίστηκαν οι σμηνίτες της Β' ΕΣΣΟ 2009, με αποτέλεσμα να τους χορηγηθούν δώδεκα (12) μέρες άδεια!!!!
Προσέξτε: το πρόβλημα δεν είναι γιατί δόθηκαν τόσο πολλές μέρες άδειας στους σμηνίτες, αλλά γιατί διατηρούνται με αυτό τον τρόπο οι διακρίσεις στον Ελληνικό Στρατό και δεν θεσμοθετείται ότι η άδεια ορκωμοσίας θα είναι για όλους τους φαντάρους, ανεξάρτητα που υπηρετούν δέκα (10) μέρες, ώστε να εξασφαλίζονται ΙΣΟΙ ΟΡΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Επίσης, γιατί η άδεια ορκωμοσίας να συνδέεται με το ποιος επίσημος θα παραβρίσκεται στην τελετή ορκωμοσίας, προσωποποιώντας μια διαδικασία, ανανεώνοντας μια τακτική καλλιέργειας πελατειακών σχέσεων και δημιουργώντας την εικόνα του «καλού» τάχατες υπουργού ή υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, αντί να εκδοθεί μια πάγια διαταγή που να προβλέπει ένα ανώτατο αριθμό ημερών άδειας ορκωμοσίας.
Τέλος, αποκαλύπτεται ότι υπάρχει η δυνατότητα να μειωθεί άμεσα ο χρόνος της στρατιωτικής θητείας και δεν υλοποιείται εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί η ΝΔ. Ο χρόνος παραμονής στα Κέντρα Εκπαίδευσης είναι τεράστιος, «σπαταλάτε» σε ανούσιες εκπαιδεύσεις και για τις ανάγκες του θεαθήναι (παρελάσεις), με βασικό στόχο τον εγκλεισμό της νεολαίας πίσω από τους τείχους του στρατοπέδου, το σπάσιμο του τσαμπουκά της και την υποταγή πειθάρχηση της.
Τα λόγια του υφυπουργού Γ.Πλακιωτάκη είναι αποκαλυπτικά για το πώς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ και ολόκληρο το σύστημα εξουσίας βλέπουν το στρατό: «ένα μεγάλο σχολείο για όλους, μα πάνω απ' όλα τιμή και χρέος μας».
Κριτήρια που προσμετρούνται διαφορετικά όταν πρόκειται για τα δικά μας γαλάζια παιδιά, που μεταφράζονται σε δώδεκα μήνες δωρεάν εργασίας, σε ένα πανάκριβο ελληνικό στρατό που βρίσκεται σε (15) χώρες και χρησιμοποιεί τις πολεμικές δαπάνες για να στήνουν δουλειές πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Στρατιωτικοί και ελληνικές βιομηχανίες του πολέμου.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου