Τρίτη 29 Μαΐου 2012

«Αντιφασιστικός αγώνας σε κάθε γειτονιά» Δημοσιογραφική απάντηση στη συμμορία της Χ.Α


«Αντιφασιστικός αγώνας σε κάθε γειτονιά»

Δημοσιογραφική απάντηση στη συμμορία της Χρυσής Αυγής

Ναζιστικοί χαιρετισμοί / ελληνικές σημαίες και η συμμορία των δολοφόνων.

Αυτοί είναι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού μας δυστυχώς. Οι εκπρόσωποι της πιο επαίσχυντης βίας (αυτής που με τη λογική της αγέλης επιτίθεται σε αδύναμους ανθρώπους) στυγνοί δολοφόνοι, υβριστές της ίδιας της ανθρώπινης ζωής. Αυτοί είναι οι μιντιοπρόβλητοι υπερασπιστές του χτυπημένου απο την κρίση λαού.

Χθες εκδήλωσαν... «έμπρακτα» την αλληλεγγύη τους σε απεργούς - εργάτες στα ΜΜΕ. Με χειρονομίες, μούντζες-κωλοδάχτυλα, βρισιές, απειλές και ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ χαιρετισμούς για άλλη μια φορά έδειξαν σε όλους όσους δεν θέλουν να ακούσουν, να μάθουν ή και να ξεχάσουν με ποιανών το μέρος είναι. Μούτζωναν και έβριζαν ανθρώπους του μεροκάματου που παλεύουν για ένα καλύτερο άυριο. ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν μούτζωναν ή δεν έβριζαν τον Πρεντετέρη, τον Καψή και όλους τους πρόθυμους μνημονιακούς εντεταλμένους κονδυλοφόρους. Έβριζαν απλούς εργαζόμενους ανθρώπους που μάχονται για καλύτερες εργασιακές συνθήκες. Αυτή ειναι η Χρυσή Αυγή. Αυτοί ειναι οι Χρυσαυγίτες: Σκυλιά των αφεντικών και σίγουρα όχι με την πλευρα των απεργών, των απολυμένων, των απλήρωτων, των αγωνιζομένων.

Εξάλλου το μακρύ χέρι του κεφαλαίου που (υπο)στηρίζουν υβρίζοντας απεργούς τους ταϊζει μια χαρά απο τα τηλεοπτικά παράθυρα καθημερινά. Προσπαθεί εναγωνίως να ξεπλύνει τα αιματοβαμένα χάλια τους με αστειάκια και δήθεν αντικειμενικότητα ή ακόμα και με "το γάντι" σκληράδα απο "αδέκαστους ερευνητές" και από αχειρωανθρωπάκια της μικρής οθόνης. Όσα όμως δεν θέλουν τα "καλόπαιδα" μελανοχίτωνες να μαθευτούν και να ακουστούν οι αγωνιζόμενοι τα ξέρουν ήδη.

Ξέρουν ότι όπου δεν φτάνει η απόλυση του αφεντικού, φτάνει ο τραμπουκισμός του φασίστα και όπου δεν φτάνει η τρομοκρατία του εργοδοτικού φτάνουν τα μπράτσα του φουκωτού και όπου δεν φτάνει το γκλοπ του μπάτσου φτάνει το ρόπαλο και το μαχαίρι του ΝΑΖΙ.

Οι αγωνιστές και οι εργάτες όμως έχουν μνήμη και δεν ξεχνούν, πως εκεί που φτάνει η δύναμη της οργής του λαού δεν μπορεί να φτάσει κανένα από τα νοσηρά σχέδια όλων των ρουφιάνων μαζί."

Υ.Γ (1) Φωτογραφίες/ πηγή : Μαχόμενη Δημοσιογραφία

Υ.Γ (2) Οδηγός μοτοσικλέτας από το κομβοι των νεοναζί φορούσε κράνος μπάτσου λευκό σπαστό , το ανάλογο κουκουλάκι από μέσα και από πάνω τα γυαλιά ηλίου. Ο τρόπος οδήγησης όπως αυτός των μπατσων. Οι τελευταίοι της συμμορίας ήταν οι Ζηταδες, Δελτάδες και οι (αη)ΔΙΑΣ που ακολουθούσαν στην ουρά της πορείας - αλλά δεν καταλάβαμε αν ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία συνοδοί τους η απλά διαδήλωναν μαζί τους…

Υ.Γ (3) Σε μια αντίστοιχη " μηχανοκίνητη πορεία της συμμορίας των νεοναζί" το Σαββατοκύριακο στην Κυψέλη, ο εκ των πρωτοπαλίκαρων της Χ.Α. Ηλίας Παναγιώταρος όταν οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο τους έβρισε και λακούβιασε τον ουρανό ενός ΙΧ αλλά φυσικά ουτε που τον άγγιξαν τα όργανα της στρατοχωροφυλακής - όπως προκύπτει και από το βίντεο που ακολουθεί - χτύπησε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο ενώ στο τέλος του ίδιου βίντεο ακούγεται να μιλά …για τον "τζιτζιοφόγκο αξιωματικό στη ΓΑΔΑ" … Κατά τα άλλα οι μπάτσοι δεν τους καλύπτουν ουτε δουλεύουν όλοι μαζί (!) Για του λόγου το αληθές… το επίμαχο βίντεο… « «Παναγιώταρος Κυψέλη, νέα ήθη και έθιμα» : http://www.youtube.com/watch?v=hd_9GJgVd4g

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υ.Γ (4) Το σύνθημα με το οποίο οι δημοσιογράφοι απεργοί «χαιρέτησαν» τους χρήσιμους ηλίθιους της συμμορίας της χρυσής αυγής… που παρέλασε στο κέντρο ήταν πολύ συγκεκριμένο:

«Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες»

Υ.Γ (5) Και έτσι για να μας θυμάστε και να σας «χαιρετούν» όπως σας πρέπει σε κάθε γειτονιά.

Πινακίδες κυκλοφορίας των νεοναζί από το κομβόι τους:

ΙΡΕ 595 / ΒΖΙ 107 / ΙΗΜ 319 / ΙΟΕ 629 / ΧΕΚ 694 / ΒΝΗ 452 / ΖΡΤ 933 /

ΤΡΒ 32 / ΙΟΧ --6



κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ

ομάδα αντιπληροφόρηση πάντα παρών

ρεπόρτερ του πεζοδρομίου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου