Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αντιναζιστικό συλλαλητήριο στο Ηράκλειο το Σάββατο

Αντιναζιστικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στα Λιοντάρια από την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμός και τη Φασιστική Απειλή Ηράκλειο Κρήτης.

Το δελτίο τύπου αναφέρει :

"ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Είμαστε μαζί στις Πανεργατικές απεργίες για να μην περάσουν τα Μνημόνια της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης.

Είμαστε στο πλευρό των χαλυβουργών, του Αλτερ, της Ελευθεροτυπίας, του Λουκίσα παλεύοντας ενάντια στα κλεισίματα και τις απολύσεις. Είμαστε μαζί στα νοσοκομεία, τα σχολεία, τους δήμους, στις συγκοινωνίες, τις ΔΕΚΟ, τους δημόσιους οργανισμούς δίνοντας τη μάχη για να υπερασπίσουμε τη δημόσια παιδεία, υγεία, πρόνοια, συγκοινωνία, το δικαίωμα στη κατοικία.

Βρεθήκαμε στις Πλατείες αγανακτισμένοι με κυβερνήσεις που τσαλαπατούν τη δημοκρατία και τις ελευθερίες για να επιβάλουν την πληρωμή του χρέους προς τους Τραπεζίτες και την Τρόικα.

Είναι ώρα να βρεθούμε μαζί στον αγώνα για να ξηλωθεί το παρακράτος των νεοναζί της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα με τα καθημερινά πογκρόμ και τις επιθέσεις κατά μεταναστών, αριστερών και άλλων αγωνιστών του κινήματος. Είναι ώρα να κλείσουμε το δρόμο σε αυτούς που με τις φασιστικές προκλήσεις και το ρατσισμό βοηθάνε τα αφεντικά να αποπροσανατολίσουν την οργή από τις δικές τους ευθύνες.

Είναι νοσταλγοί της χούντας που ματοκύλισε το Πολυτεχνείο. Είναι πολιτικά γεννημένοι στη ναζιστική κατοχή σαν κουκουλοφόροι που έστελναν αγωνιστές της Αντίστασης στο εκτελεστικό απόσπασμα, στη Κοκκινιά, το Χαϊδάρι, το Χορτιάτη, τη Κάντανο. Στη μεταπολίτευση ο Μιχαλολιάκος έβαζε βόμβες σε σινεμά και βιβλιοπωλεία.

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι γερμανοτσολιάδες με πατέντα όσο και να μασκαρεύονται σαν αντίπαλοι του Μνημόνιου. Λένε ψέματα και είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία συνεργάτες της Αστυνομίας και της ασφάλειας υπέρ του κεφαλαίου και κατά των αγώνων και της αριστεράς. Χτύπησαν τους απεργούς χαλυβουργούς στο Βόλο και τον Ασπρόπυργο για λογαριασμό του Μάνεση σύμφωνα με καταγγελία του σωματείου. Χτύπησαν τους απεργούς της ΠΟΕ-ΟΤΑ και έστειλαν προβοκάτορες στις 29 Ιούνη 2011 στη Γενική Απεργία που αφού επιτέθηκαν μαζί με τα ΜΑΤ, η Αστυνομία τους φυγάδευσε μέσα στη Βουλή!

Όπου ανοίγουν Γραφεία, τα κάνουν ορμητήρια θανάτου για επιθέσεις και μαχαιρώματα. Στο Περιστέρι μαχαίρωσαν αγωνιστές. Στη Νίκαια, τους Αγίους Αναργύρους, τον Ασπρόπυργο, το Νέο Κόσμο οργάνωσαν επιθέσεις .Πυρπολούν με εμπρηστικούς μηχανισμούς θρησκευτικούς χώρους λατρείας των μουσουλμάνων όπως οι ομογάλακτοι τους στη Γερμανία. Έχουν το ίδιο μίσος με το δολοφόνο Νορβηγό νεοναζί Αντερς Μπρείβικ που εκτέλεσε 76 νέους. Ο ίδιος ανέφερε την συμμορία της Χρυσή Αυγής ως σύμμαχο οργάνωση στην Ελλάδα.

Στη προηγούμενη δεκαετία έκαναν πλάτες στη ΝΔ του Μητσοτάκη και του Σαμαρά και έφτασαν σε απόπειρα δολοφονίας του Δ.Κουσουρή, φοιτητή της Φιλοσοφικής. Χάραξαν σβάστικα στο μέτωπο μιας μαθήτριας. Μαζί με τους φασίστες με γραβάτα του ΛΑ.Ο.Σ θέλουν να αλώσουν Δημοτικά Συμβούλια και τη Βουλή, παριστάνοντας τα καθωσπρέπει κόμματα ενώ είναι σφηκοφωλιές δολοφόνων έτοιμων να τσακίσουν τα συνδικάτα, τα κόμματα της αριστεράς και τα κινήματα αν βρεθούν στην εξουσία. Καμιά ελευθερία σε αυτούς που χρησιμοποιούν τους θεσμούς για να καταργήσουν τη δημοκρατία και τις ελευθερίες όλων μας!

Γι αυτό κάθε απεργιακή επιτροπή, κατάληψη, γενική συνέλευση απεργών και φοιτητών, λαϊκή συνέλευση, κίνηση αυτοδιαχείρισης ελεύθερων χώρων μαζί με τον αγώνα κατά της φτώχειας, της ανεργίας, της πείνας, της διάλυσης των κοινωνικών υπηρεσιών πρέπει να δώσει την μάχη ενάντια στους φασίστες που καραδοκούν να στρέψουν τη οργή κατά των απεργών, κατά των μεταναστών , κατά της αριστεράς και της αντίστασης


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου