Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (+ΒΙΝΤΕΟ)




Πάνω από 150 άτομα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, έκλεισαν το δρόμο μπροστά από τη φασιστότρυπα και 3 μέρες μετά τα (μη ανακοινωμένα) "εγκαίνια" φρόντισαν να "ανακαινίσουν" με τη δικιά τους πολιτικοαισθητική άποψη το διαμέρισμα της ντροπής των χρυσαύγουλων.

Όλες τις προηγούμενες μέρες οι μπάτσοι φύλαγαν εμφανώς τα γραφεία (με παρουσία όλων των ειδών μπάτσων αλλά συχνά και διμοιρίας πολύ κοντά). Παρόλα αυτά σήμερα αιφνιδιάστηκαν (περίμεναν νύχτα;) και ακόμα κι αν προλάβαινε διμοιρία να πάει για να προστατέψει τα γραφεία των φίλων τους, μπροστά σε τόσο αποφασισμένο κόσμο πρόβλημα θα είχε.

Οι μηχανοκίνητοι μπάτσοι έσκασαν μέσα σε λίγα λεπτά, τα οποία όμως ήταν αρκετά για να είχε ήδη καταστεί ο χώρος μη λειτουργικός ακόμα και για ...χέσιμο. Τα φασισταριά λένε (ώστε να μπορούν να κλαίγονται στους μπάτσους) πως από τις ζημιές που έγιναν θεωρούν ότι οι καταστροφές γίνονταν για μια ώρα! Πώς να καταλάβουν τι σημαίνει συλλογικότητα και αυτοοργάνωση; Πώς να καταλάβουν ότι όταν είναι πολλοί αυτοί που δε γουστάρουν το κράτος, το παρακράτος και κάθε φασιστικό σκουλήκι τα πράγματα γίνονται απλά και γρήγορα;

Οι φωτογραφίες γενικά μιλάνε κι από μόνες τους. Υπήρχε ποσότητα προπαγανδιστικού υλικού ενόψει και των εκλογών προφανώς το οποίο καταστράφηκε. Διάφορα άλλα όπως παλούκια, πανό και έντυπο υλικό δεν ταίριαζαν στο τοπίο της ισοπέδωσης και απομακρύνθηκαν.

Ακολούθησε αντιφασιστική πορεία στο κέντρο της Πάτρας, συνάδουσα με την απόφαση για μια δημόσια πολιτική κίνηση από τον κόσμο της ελευθερίας και όχι μια αντιπαράθεση άκρων όπως θέλουν να το αναπαράγουν τα media. Η περιφρούρηση έκανε ξεκάθαρο στους μπάτσους ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν μια ήσυχη μέρα αν έκαναν καμιά μαλακία.

ΥΓ: Φασίστες πίσω στις τρύπες σας λέμε, αλλά δεν παίρνετε τα χαμπάρια σας. Μαζευτείτε πριν αγριέψει περισσότερο ο κόσμος ή σας πετύχει πουθενά μαζεμένους και όχι μόνα τους τα (πολύ θα θέλατε να μπορούσατε να έχετε και στην Πάτρα δημόσια) γραφεία. Περαστικά σας!

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ












ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου