Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια στην Ευελπίδων στη συγκέντρωση που είχε καλεστεί σχετικά με τη δίκη νεοναζί του Αγιού Παντελεήμονα, μεταξύ των οποίων της υστερικιάς τηλεαστέρα Σκορδέλη, σχετικά με το μαχαίρωμα μεταναστών.

Είδη από νωρίς το πρωί είχαν μαζευτεί αντιφασίστες και είχαν πιάσει την αίθουσα όπου θα γινόταν η δίκη και σιγά σιγά άρχισε να μαζεύεται και άλλος κόσμος, συνολικά γύρω στα 70-100 άτομα. Μετά από λίγο έκαναν την εμφάνιση τους και δυο διμοιρίες χοιρινών οι οποίες κάθισαν στην είσοδο του κτιρίου και απέναντι. Κατά τις 9,30 ήρθε και πορεία αριστερών, αντιφασιστικών και οργανώσεων μεταναστών γύρω στα 60-80 άτομα, ο κύριος όγκος της πορείας έμεινε εκτός των δικαστηρίων. Φασίστες πέρα από μια χούφτα γραφικών χουντόγερων δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα.

Εν τέλη η Σκορδέλη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο επικαλούμενη ψυχιατρικούς λόγους. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης οι φασίστες έφαγαν κράξιμο από τον κόσμο που ήταν μέσα στην αίθουσα και επίσης κατά την έξοδο τους από το κτίριο άρπαξαν κάτι ψιλές. Το δικαστήριο πήρε αναβολή για τις 12 Γενάρη και διατάχτηκε η βίαιη προσαγωγή της Σκορδέλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου