Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


Λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψης του Άδωνη Γεωργιάδη στη Μυτιλήνη,γράφτηκε ένα κείμενο το οποίο μοιράστηκε χθές σε κεντρικά σημεία της πόλης και τυπώθηκαν και τρικάκια τα οποία πετάχτηκαν το βράδυ σε πολλές γειτονιές παράλληλα με συνθήματα.

Με την ανακοίνωση οτι κάπου στις 2:00 θα βρισκόταν μέσα στο Υπουργείο για συνέντευξη τύπου,μαζέυτηκαν γύρω στα 50 άτομα,σύντροφοι,αριστεροί,εαακίτες και λοιποί πολίτες στην πλατεία Σαπφούς και κατευθύνθηκαν προς το Υπουργείο.

Εκεί ο κόσμος περίμενε για κανα 20λεπτο το φασίστα να βγεί προς τα έξω.Παρά το γεγονός οτι έπαιξε παραπληροφόρηση για το απο πού θα βγεί,ο κόσμος τελικά τον υποδέχτηκε με αυγά,βρισίδια,καφέδες και ό,τι κρατούσαν εκείνη την ώρα ο καθένας.Η παρουσία των μπάτσων έξω απο το Υπουργείο ήταν αδιάφορη.Μάζεψαν ένα παιδί,για λίγα λεπτά μόνο,αφού ο κόσμος μαζεύτηκε αυτόματα στην είσοδο του Υπουργείου και απαίτησε με φωνές να αφήσουν το παιδί,όπως και έγινε.Προπηλακίστηκε κι ένας ασφαλίτης απο σύντροφο.

Στη συνέχεια,ο Άδωνης πήγε στον τηλεοπτικό σταθμό Αρχιπέλαγος,ο οποίος βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της προκυμαίας,για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.Εκεί ο κόσμος μαζεύτηκε αυτόματα και τον περίμενε με πολλή ένταση να ξαναβγεί προς τα έξω.Εν τω μεταξύ,ο κόσμος έβριζε και φώναζε συνθήματα σε μπάτους,χακίδες του λιμενικού και μπράβους οι οποίοι είχαν καλύψει την είσοδο του σταθμού. Πεταχτηκαν διαφορα (μπουκαλια νερατζια) και στους μπατσους και στα περιπολικα που προστατευαν την εξοχοτητα του. Φυσικα ασφαλιτες σε διψηφιο αριθμο.

Η ανταποκριση του υπολοιπου κοσμου πολυ καλη, ακομα και παππουδες φωναζαν οτι πρεπει να ψωφησει..



Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ



Ακολουθει το κειμενο που μοιραζοταν Τεταρτη-Πεμπτη:



Τώρα που η επίθεση στα συμφέροντα και τις ζωές μας γίνεται όλο και πιό βίαιη,η οργή των καταπιεσμένων γίνεται όλο και πιο έκδηλη μέσα από τους αγώνες.Είναι η στιγμή που το κράτος επιλέγει να παίξει ένα από τα πιο γνωστά του παιχνίδια,αυτό της αλλαγής προσώπων.

Η δημοκρατία που κάποιοι μέχρι σήμερα εξακολουθούν να επικαλούνται, στελεχώνεται από πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο νέο κύμα υποβάθμισης και καταστολής των ζωών μας. Η νέα τρομοκρατική κλίκα,αυτή της νεοσύστατης κυβέρνησης που παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ ως μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για να μας βγάλει από το δύσκολο δρόμο της κρίσης,αποτελείται από θιασώτες της χούντας και του δικτάτορα Μεταξά,φασίζουσες τηλεπερσόνες,υπουργούς των πιο καταστροφικών μεταρρυθμίσεων,και πάνω απʼόλα πρωθυπουργό τραπεζίτη,τον πλεόν άξιο εκπρόσωπο του καπιταλιστικού συστήματος.

Μέσα σε όλα αυτά,έχουμε την επίσκεψη του νύν υφυπουργού,και νύν και αεί φασίστα Άδωνη Γεωργιάδη,μέλους του ΛΑ.Ο.Σ., στο νησί μας,για την ανάληψη των καθηκόντων του,η ομιλία του οποίου πρίν λίγες μέρες στο δημαρχείο του Χολαργού ασφυκτιούσε από δυνάμεις καταστολής και το παρακράτος της Χρυσής Αυγής.Αυτό,σε συνδυασμό με την κήρυξη της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στη Νίκαια ως παράνομη,αλλά και η περιφρούρηση της νεοναζιστικής συγκέντρωσης από τα ματ,συνθέτουν μια ολοφάνερη εικόνα ανόδου και επιβολής του φασισμού.Παρά την προπαγάνδα των media και την τρομοκρατία στην καθημερινότητα,δεν είναι δυνατόν να παραδώσουμε τις ζωές μας αμαχητί.



Όποιος είναι αδιάφορος μπροστά σε όσα συμβαίνουν,έχει ήδη πάρει θέση.

Πατριώτες και φασίστες πηγαίνουν χέρι χέρι,ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Ο λαός δεν ξεχνά,τους φασίστες τους κρεμά.



Αντιφασίστες,Αντιφασίστριες με μνήμη



απο εδω

1 σχόλιο:

  1. Λαγός έγινε ο μπουμπούκος στη Μυτιλήνη (βίντεο)

    http://anegkefalistan.blogspot.com/2011/11/blog-post_9995.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή