Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Κείμενο για το γεγονός που διαδραματίστηκε με τους ακροδεξιούς στην Ερμού

Οι λαϊκές συνελεύσεις, οι συγκρούσεις περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, οι βανδαλισμοί σχολικών κελιών από ανυπόταχτους μαθητές, οι προπηλακισμοί πολιτικών, οι εναντιώσεις στα χαράτσια πληρωμών, οι επιθέσεις σε αστυνομικούς και οικονομικούς στόχους, οι ξυλοδαρμοί φασιστών σηματοδοτούν το βήμα από την διαμαρτυρία στην εξέγερση.





Για αυτό κι εμείς σαν κομμάτι των ανά τον κόσμο εξεγερμένων απέναντι στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, επιτεθήκαμε σε φασίστες, συνεργάτες των αστυνομικών δυνάμεων, στην καρδιά της μητρόπολης στο Σύνταγμα. Επιτεθήκαμε στο γνωστό ρουφιανομάγαζο με τα καλαμπόκια στην οδό Βουλής και Ερμού όταν ακροδεξιός με μπλούζα Pitbull Germany είχε την θρασυδειλία με τις πλάτες των μπάτσων να σηκώσει το βλέμμα του κοιτάζοντας επίμονα, προκλητικά και για μεγάλη διάρκεια ομάδα συντρόφων που πραγματοποιούσε μοίρασμα αντιπληροφόρησης για υπόθεση αιχμαλώτων αγωνιστών. Ο γνώριμος συνεργάτης της ασφάλειας παρ' ότι τράβηξε μαχαίρι τραυματίζοντας δύο συντρόφους, ξυλοκοπήθηκε και διέφυγε τρέχοντας προς την ομάδα διας και τους μπάτσους που φυλάνε το Υπ. Οικονομικών οι οποίοι στην κυριολεξία τον φυγάδεψαν. Οι σύντροφοι μετά την συμπλοκή αποχώρισαν συγκροτημένα.





Το συγκεκριμένο στέκι αποτελεί εδώ και αρκετό διάστημα σημείο συνεύρεσης ακροδεξιών, οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με τους μπάτσους συμμετείχαν στα πογκρόμ εναντίων μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος. Είναι το ʽʼμάτιʼʼ των μπάτσων σε μία περιοχή που το τελευταίο διάστημα αποτελεί σημείο αναφοράς της αντιμνημονιακής αντίστασης, οι καλύτεροι πληροφοριοδότες των υπηρεσιών ασφάλειας για τις κινήσεις "υπόπτων", μεταναστών, ʽʼπαραβατικώνʼʼ.





Στην συνέχεια 6μελής ομάδα ακροδεξιών, οπλισμένοι με σιδερογροθιές κ.α., έστησε ενέδρα στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός περιμένοντας τους τραυματισμένους συντρόφους για δεύτερο γύρω συμπλοκής συνοδεύοντας παράλληλα τον πιθανών τραυματισμένο ακροδεξιό. Για κακή τους τύχη όμως έπεσαν πάνω σε ομάδα συντρόφων. Κατά την διάρκεια του ξυλοδαρμού τους με μπουνιές και μπετόβεργες, οι φασίστες τράπηκαν σε άτακτη φυγή ενώ παράτησαν ομοϊδεάτη(!) τους (γνωστό μπράβο, προστάτη σε club της νύχτας και στριπτιτζάδικα) έξω από το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός που σύντροφοι τον περιποιήθηκαν δίνοντας του τις "πρώτες βοήθειες".





Καθʼόλη την διάρκεια της νύχτας δεν τόλμησαν να εμφανιστούν στο νοσοκομείο αφού ομάδα αντί-εξουσιαστών, αυτό-οργανωμένα, περιφρούρησε τους τραυματίες συντρόφους.

Όταν ασφαλίτες προσέγγισαν τους δύο τραυματίες συντρόφους για να τους πάρουν κατάθεση, εκτός από τις αρνήσεις τους, εισέπραξαν και την έντονη αποδοκιμασία τόσο για τις προθέσεις τους όσο και για τον αντικοινωνικό τους ρόλο.





Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να οπλιστούμε αφού δεν υπάρχει άλλη αναγκαιότητα από το να τους τσακίσουμε.

Αρκεί να οπλιστούμε με περισσότερο μίσος,

Αρκεί να δίνουμε μπουνιές στα μαχαίρια τους.





Αναρχικοί-ές


ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου